Рецепт Халяльная ковбаса
Сьогодні ми будемо робити халяльную ковбасу в домашніх умовах. Я відкрию Вам кілька секретів по її приготування. Заходьте!
опис приготування:
Таку ковбасу рекомендується вживати людям в деяких релігіях. Халяль перекладається як «дозволене» або «дозволене» до застосування. У такій ковбасі не можна використовувати свинину і рекомендуються тільки солі і перець. Продукти для ковбаси краще купувати в спеціальних магазинах з халяльної продукцією. Для приготування такої ковбаси в домашніх умовах потрібен кутер, тобто дуже потужний блендер, щоб отримати емульсію з фаршу. При його приготуванні температура фаршу не повинна підніматися вище +12, тоді ковбаса вийде соковитою. Оболонку для ковбаси можна взяти яловичу або штучну. Куряча грудка виглядає в ковбасі як звичайний жир і красиво виглядає в розрізі. Смачного!
- яловичина— 450 грам
- куряче стегно— 250 грам(без шкіри і кісток)
- Куряча грудка— 250 грам(без шкіри і кісток)
- Яєчний білок— 35 грам
- вода— 200 мілілітрів(крижана)
- цукор— 1 грам
- сіль— 9 грам
- сіль нітритний— 9 грам
- кардамон— 1/3 чайних ложки(мелений)
- Чорний перець— 1/2 чайних ложки(мелений)
- перець духмяний— 1/2 чайних ложки(мелений)
- синюга Бараняча— 1 штука
Змішайте обидва види солі. Пропустіть яловичину через м'ясорубку з крупними гратами. Додайте половину солі і перемішайте. Закрийте і приберіть в холодильник на 24 годину.
М'ясо стегенець посоліть сумішшю солей з двох сторін, закрийте і приберіть в холодильник на 24 годину.
Наріжте грудку тонкими пластинами і посоліть сумішшю солей з двох сторін. Оберніть харчовою плівкою і приберіть на 24 години в холодильник.
Пропустіть яловичину через дрібну решітку. Потім пропустіть м'ясо стегенець. все перемішайте.
Промийте і замочіть синюгу в теплій воді згідно з інструкцією. Грудку наріжте середнім кубиком і приберіть в холодильник.
Покладіть яловичий фарш в блендер, додайте білок і 1/2 води. Збивайте протягом 5 хвилин. Додайте курячий фарш, решту воду і знову збиваємо 5 хвилин. Додайте перемішані спеції і знову пробийте протягом 5 хвилин.
Перекладіть фарш в чашу. Додайте різану грудку і перемішайте.
Наповніть щільно баранячу синюгу, зав'яжіть краю і зробіть обв'язку за допомогою шпагату. Приберіть в холодильник на 24 годину.
Покладіть ковбасу в духову шафу і тримайте в ньому одну годину за t = 65 градусів протягом однієї години.
Перекладіть в чашу мультиварки з водою при температурі 75 градусів і варіть з закритою кришкою протягом 90 хвилин. Відразу перекладіть в крижану воду до повного охолодження. Обітріть і приберіть в холодильник на 12 годин.
дістаньте, поріжте і подавайте.
Смачного!
Подібні рецепти
Українська домашня ковбаса (простий рецепт)
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...