Рецепт Халяльная ковбаса

Рецепт Халяльная ковбаса
Кількість порцій: 10 Час приготування: 161 дн. 6 г. 0 хв.
Сьогодні ми будемо робити халяльную ковбасу в домашніх умовах. Я відкрию Вам кілька секретів по її приготування. Заходьте!

опис приготування:

Таку ковбасу рекомендується вживати людям в деяких релігіях. Халяль перекладається як «дозволене» або «дозволене» до застосування. У такій ковбасі не можна використовувати свинину і рекомендуються тільки солі і перець. Продукти для ковбаси краще купувати в спеціальних магазинах з халяльної продукцією. Для приготування такої ковбаси в домашніх умовах потрібен кутер, тобто дуже потужний блендер, щоб отримати емульсію з фаршу. При його приготуванні температура фаршу не повинна підніматися вище +12, тоді ковбаса вийде соковитою. Оболонку для ковбаси можна взяти яловичу або штучну. Куряча грудка виглядає в ковбасі як звичайний жир і красиво виглядає в розрізі. Смачного!

  • яловичина— 450 грам
  • куряче стегно— 250 грам(без шкіри і кісток)
  • Куряча грудка— 250 грам(без шкіри і кісток)
  • Яєчний білок— 35 грам
  • вода— 200 мілілітрів(крижана)
  • цукор— 1 грам
  • сіль— 9 грам
  • сіль нітритний— 9 грам
  • кардамон— 1/3 чайних ложки(мелений)
  • Чорний перець— 1/2 чайних ложки(мелений)
  • перець духмяний— 1/2 чайних ложки(мелений)
  • синюга Бараняча— 1 штука
Халяльная ковбаса - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Халяльная ковбаса - фото крок 2 Змішайте обидва види солі. Пропустіть яловичину через м'ясорубку з крупними гратами. Додайте половину солі і перемішайте. Закрийте і приберіть в холодильник на 24 годину.

Халяльная ковбаса - фото крок 3 М'ясо стегенець посоліть сумішшю солей з двох сторін, закрийте і приберіть в холодильник на 24 годину.

Халяльная ковбаса - фото крок 4 Наріжте грудку тонкими пластинами і посоліть сумішшю солей з двох сторін. Оберніть харчовою плівкою і приберіть на 24 години в холодильник.

Халяльная ковбаса - фото крок 5 Пропустіть яловичину через дрібну решітку. Потім пропустіть м'ясо стегенець. все перемішайте.

Халяльная ковбаса - фото крок 6 Промийте і замочіть синюгу в теплій воді згідно з інструкцією. Грудку наріжте середнім кубиком і приберіть в холодильник.

Халяльная ковбаса - фото крок 7 Покладіть яловичий фарш в блендер, додайте білок і 1/2 води. Збивайте протягом 5 хвилин. Додайте курячий фарш, решту воду і знову збиваємо 5 хвилин. Додайте перемішані спеції і знову пробийте протягом 5 хвилин.

Халяльная ковбаса - фото крок 8 Перекладіть фарш в чашу. Додайте різану грудку і перемішайте.

Халяльная ковбаса - фото крок 9 Наповніть щільно баранячу синюгу, зав'яжіть краю і зробіть обв'язку за допомогою шпагату. Приберіть в холодильник на 24 годину.

Халяльная ковбаса - фото крок 10 Покладіть ковбасу в духову шафу і тримайте в ньому одну годину за t = 65 градусів протягом однієї години.

Халяльная ковбаса - фото крок 11 Перекладіть в чашу мультиварки з водою при температурі 75 градусів і варіть з закритою кришкою протягом 90 хвилин. Відразу перекладіть в крижану воду до повного охолодження. Обітріть і приберіть в холодильник на 12 годин.

Халяльная ковбаса - фото крок 12 дістаньте, поріжте і подавайте.

Халяльная ковбаса - фото крок 13 Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Українська домашня ковбаса (простий рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...