Рецепт «він» з курки

Рецепт «він» з курки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.
Морква по-корейськи - це не єдине, ніж можна поласувати в корейської кухні. розповідаю, як приготувати «Хе» з курки. Блюдо дуже популярно і любимо далеко за межами Кореї.

опис приготування:

Особливість приготування цієї страви в тому, що робиться воно з сирого продукту. Найпопулярніший варіант - це сира риба. Крім цього, блюдо готується з сирого м'яса, наприклад, яловичини, телятини, курки. блюдо гостре, пікантність, але дуже смачне. Його можна подавати як салат або закуску.

  • Куряче філе— 0,5 кілограма
  • морквина— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • оцет— 80 мілілітрів
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • Лимонний сік— За смаком
  • Соєвий соус— 2 чайних ложки
  • спеції— За смаком(koriandr, чорний і червоний перець)
1 Куряче філе гарненько вимийте і витріть серветками, наріжте його гострим ножем на тонкі смужки.

2 Перекладіть курку в миску і залийте столовим оцтом, перемішайте і відправте в холодильник на 1 час.

3 В окремій мисці змішайте трохи лимонного соку, соєвий соус, спеції.

4 Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями, морква вимийте і наріжте соломкою, часник подрібніть.

5 Дістаньте м'ясо з холодильника і додайте до нього овочі, спеції і добре перемішайте.

6 У сковороді добре розігрійте рослинне масло, потім залийте ним м'ясо з овочами, перемішайте.

7 Перекладіть вміст миски в банку і щільно утрамбуйте, відправте його в холодильник на 24 годину.

8 Перекладіть м'ясо з банки на тарілку і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Він послався gorbuši

Він послався gorbuši

А ось і ще одне приголомшливе блюдо корейської кухні, яке добре прижилося у нас. Хе з горбуші може бути і закускою, і салатом, і самостійною стравою, давайте спробуємо приготувати його самі. опис приготування: З численних страв корейської кухні далеко не всі припадають до смаку нашій людині, і...

«він»

«він»

Нехай вас не лякає дивна назва, під ним ховається дуже смачна закуска з сирої риби. Розповідаю простий і доступний рецепт, як приготувати «Хе». Готую цю закуску з щуки з великою кількістю спецій. опис приготування: Хе - це корейська закуска з сирої риби або м'яса, до яких додаються овочі і пек...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...

Фаршировані гомілки курки

Фаршировані гомілки курки

Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...

Фаршировані ніжки курки в духовці

Фаршировані ніжки курки в духовці

У цьому рецепті все поєднується ідеально: і смачна начинка, і ароматний соус, і ніжне м'ясо — тому і блюдо в результаті виходить дивовижне, спробуйте його обов'язково, і самі все зрозумієте. опис приготування: Найголовніша перевага цього рецепта приготування фаршированих ніжок курки в духовці ...