Рецепт Шашлик з баранини

Рецепт Шашлик з баранини
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса.

кількість порцій: 4
  • баранина— 2 кілограма(стегнова частина)
  • голівка часнику— 1 штука
  • цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • помідор— 1 штука
  • приправа для м'яса— — За смаком
  • сіль і перець— — За смаком
Шашлик з баранини - фото крок 1 1. Ретельно промиваємо холодною водою м'ясо молодого баранчика.

Шашлик з баранини - фото крок 2 2. Гострим ножем обробляємо стегно баранчика на кубики приблизно в 3 см. Постарайтеся щоб шматочки м'яса були приблизно однакового розміру.

Шашлик з баранини - фото крок 3 3. Викладаємо шматочки м'яса в глибоку миску або відповідний тазик / казанок. Найкраще підійде емальований або глиняний посуд.

Шашлик з баранини - фото крок 4 4. Нарізаємо весь наявний цибулю найтоншими півкільцями. Чим тонше цибулю — тим швидше процес мариновки м'яса.

Шашлик з баранини - фото крок 5 5. Засипаємо цибулю до баранини і ретельно все перемішуємо.

Шашлик з баранини - фото крок 6 6. Посипаємо м'ясо спеціями і незабутній посолити.

Шашлик з баранини - фото крок 7 7. Очищаємо часник на зубчики. Далі подрібнюємо часник за допомогою ножа або тиснемо чеснокодавку.

Шашлик з баранини - фото крок 8 8. Додаємо часник до м'яса з цибулею.

Шашлик з баранини - фото крок 9 9. Нарізаємо помідори кружечками, а потім ділимо гуртки ще на 3 частини.

Шашлик з баранини - фото крок 10 10. Викладаємо овочі на м'ясо.

Шашлик з баранини - фото крок 11 11. Гарненько змішуємо всі інгредієнти, накриваємо посуд кришкою і прибираємо в холодильник на Маринівка. Кращий варіант — протримати м'ясо в маринаді не менше 4 годин.

Шашлик з баранини - фото крок 12 12. Розпалюються вугілля в мангалі. Насаджуємо баранину на шампури і приступаємо до приготування. Приємного апетиту і відпочинку!

Подібні рецепти

Шашлик з баранини на реберцях

Курка в утятніце в духовці

відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Грецькі фрикадельки з баранини

Грецькі фрикадельки з баранини

У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...