Рецепт Шашлик з баранини
Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса.
кількість порцій: 4
- баранина— 2 кілограма(стегнова частина)
- голівка часнику— 1 штука
- цибуля ріпчаста— 1 кілограм
- помідор— 1 штука
- приправа для м'яса— — За смаком
- сіль і перець— — За смаком
2. Гострим ножем обробляємо стегно баранчика на кубики приблизно в 3 см. Постарайтеся щоб шматочки м'яса були приблизно однакового розміру.
3. Викладаємо шматочки м'яса в глибоку миску або відповідний тазик / казанок. Найкраще підійде емальований або глиняний посуд.
4. Нарізаємо весь наявний цибулю найтоншими півкільцями. Чим тонше цибулю — тим швидше процес мариновки м'яса.
5. Засипаємо цибулю до баранини і ретельно все перемішуємо.
6. Посипаємо м'ясо спеціями і незабутній посолити.
7. Очищаємо часник на зубчики. Далі подрібнюємо часник за допомогою ножа або тиснемо чеснокодавку.
8. Додаємо часник до м'яса з цибулею.
9. Нарізаємо помідори кружечками, а потім ділимо гуртки ще на 3 частини.
10. Викладаємо овочі на м'ясо.
11. Гарненько змішуємо всі інгредієнти, накриваємо посуд кришкою і прибираємо в холодильник на Маринівка. Кращий варіант — протримати м'ясо в маринаді не менше 4 годин.
12. Розпалюються вугілля в мангалі. Насаджуємо баранину на шампури і приступаємо до приготування. Приємного апетиту і відпочинку!
Подібні рецепти
Курка в утятніце в духовці
відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...
Шашлик з баранини по-кавказьки
Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...
Шашлик з баранини з лимоном
Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...
Грецькі фрикадельки з баранини
У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...