Рецепти muscleman.com.ua
Вершковий суп-пюре з куркою і волоськими горіхами
Здивуйте своїх домашніх, приготувавши їм вершковий суп-пюре. Ароматний і неповторний смак не залишить нікого байдужим. А пікантності супу додасть наявність волоського горіха. опис приготування: Цей суп-пюре виходить досить ситним і поживним. Відмінний варіант для сімейного обіду. При подачі об...
Фаршировані курячі стегенця з грибами
З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято. опис приготування: Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з...
Солоні огірки під закачування
розповім вам, як приготувати солоні огірки під закачування. У домашніх умовах це легко зробити - просто спробуйте і переконайтеся в цьому самі! смачні, хрусткі і дуже соковиті вийдуть огірочки! опис приготування: Перед вами рецепт приготування солоних огірків під закачування, і я вам з радістю...
Шоколадне печиво Павутина
Це шоколадне печиво з намальованою на ньому павутиною стане відмінним десертом для Хеллоуїна! опис приготування: 1. Розігріти духовку до 180 градусів. змішати борошно, какао, розпушувач і сіль, добре перемішати віночком. Покласти рослинний жир у велику миску і збивати міксером на середній швид...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Рецепт шоколадного пирога знадобиться вам, щоб балувати своїх знайомих смачною випічкою. Це можна робити хоч кожен день, адже процес приготування дуже простий і не займе у вас багато часу. опис приготування: Це дуже цікавий і простий рецепт шоколадного пирога. Родзинка його полягає в тому, що ...
Французькі тости 2
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Шашлик з осетра
Шашлик з осетра — смачне і апетитне блюдо. Однак кухареві необхідний досвід "; спілкування" з осетрами. Даний рецепт підходить для приготування шашлику з осетра як на багатті, так і і в домашніх умовах. опис приготування: Зверніть увагу, що в даному рецепті я вказую інгредієнти, необхідні для ...
Суп на грибному бульйоні
Приготування супу на грибному бульйоні не відніме у вас багато часу. Зробити такий суп легко. Він готується на основі грибного бульйону, але якщо його немає, можна обійтися і просто кип'яченою водою. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт, як приготувати суп на грибному бульйон...
Шурпа з дичини
Коли відкривають сезон полювання, вміння приготувати шурпу з дичини стає як ніколи актуальним. Можу вам рекомендувати рецепт приготування шурпи з дичини моїх знайомих. До вашої уваги — фото звіт! опис приготування: Мій рецепт приготування шурпи з дичини в домашніх умовах трохи відрізняється в...
Fahitos
Приготування цього відомого мексиканського страви не зажадає від вас особливих зусиль. По суті своїй це м'ясо, обсмажене з овочами, яке зазвичай подається з коржиками. смачне, яскраве, корисне блюдо. опис приготування: Відмінне блюдо і для звичайного дня, і для сімейного свята, і для вечірки з...
Шашлик з помідорів
Шашлик з помідорів найчастіше подають до основної страви — м'яса, птиці, приготованих також на грилі. Помідори найкраще використовувати різних сортів і кольорів, але однакові за формою. опис приготування: Помідори для шашлику треба вибрати щільні, приблизно однакового розміру, різних кольорів ...
Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...
Суп з квасолею і тосканської капустою
Рецепт італійського супу з тосканської капусти, лука, чилі, квасолі і помідорів. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати капусту, варити від 3 до 5 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/4 склянки відвару....
Фокачча з маслинами і розмарином
Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...
Гороховая каша в скороварке
розповім, як приготувати горохову кашу в скороварці. Страва смачна і ситна, а якщо подавати з овочевим салатом, виходить ще й корисно! Спробуйте! опис приготування: взагалі, кашу з гороху чомусь у нас готують рідко. Але якщо звичні гарніри з круп або картоплі вам приїлися, рекомендую цей прост...
Суп з хребтів сьомги
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...
Шоколадне вафельний печиво
Рецепт приготування хрусткого вафельного печива з шоколадом і корицею. опис приготування: Розтопити шоколад з 1 склянкою олії в каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи. Дати трохи охолонути. Збити яйця, ваніль і цукровий пісок в мисці електричним міксером на середній швидкості, від 4...
Грибна солянка з капустою
Рецепт цієї страви досить економічний і сподобається тим, хто переживає за свій бюджет. Солянка виходить дивовижної, грибочки з капустою роблять свою справу на 100%! Спробуйте! опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибної солянки з капустою. Блюдо готується гранично просто і з д...
Грибний соус з вершками
універсальний соус, який можна подати з пастою, м'ясом, рибою або просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками! опис приготування: Для приготування грибного соусу з вершками ви можете взяти будь-які гриби, дуже смачно виходить він з печерицями....
Печериці в горщиках
Це дуже цікавий спосіб приготування шампіньйонів, в якому ми також будемо використовувати перлову крупу. Виходить дуже апетитне і ароматне блюдо, а горщик надає йому якусь самобутність. опис приготування: Печериці зараз стали для нас найбільш часто використовуваними грибами, до того ж, вони за...