Рецепт Соус з помідорів і часнику

Рецепт Соус з помідорів і часнику
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 30 хв.
Я вам розповім, як приготувати соус з помідорів і часнику з італійськими нотками. погодьтеся, отличная альтернатива томатному соусу из банки. Домашній і в міру остренький соус сальса — для вас.

опис приготування:

До вашої уваги — класичний рецепт соусу з помідорів і часнику, і головний його плюс в тому, що тільки від вас залежить, чи буде він більш рідким або густим, гострим або солодким. А цього не можна сказати про кетчупи та соуси з банки, вірно? Так що раджу навчитися готувати самим, тим більше, що це дуже просто. дивіться:

1. Для початку помідори добре вимиємо, обшпаримо окропом і знімемо ожіцу.

2. Зелень вимиємо і дрібненько нарубаємо.

3. Цибулю і часник чистимо і теж нарізаємо довільними шматочками.

4. відправляємо цибулю, часник і зелень в блендер, і змішуємо до однорідного стану. Повинна вийде зеленувата кашка.

5. До зелені додаємо помідори, і змішуємо все разом.

6. Тепер в каструльку з товстими стінками вливаємо оливкову олію, і розігріваємо на плиті. Додаємо суміш з блендера.

7. Доводимо суміш до кипіння, солимо і додаємо цукор за смаком. Якщо хочете погостріше — можна додати пекучий перчик, подрібнений в блендері.

8. Тепер тримаємо на маленькому вогні під кришкою, поки соус не придбає потрібну вам консистенцію.

Готово! Я люблю рідкі соуси, які я використовую в якості заправки для салатів або як підливу до м'яса, тому на всю підготовку у мене пішло півгодини, але якщо ви любите соуси густі, постояти над плитою доведеться довше. Такий простий рецепт соусу з помідорів і часнику добре підходить для тих, хто жадає отримати універсальний соус — для гарнірів, піци, заправки перших страв і т.д. приємною готування.


  • помідори— 4 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • базилік— 30 грам
  • зелень— 30 грам
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • цукор— — За смаком
До вашої уваги — класичний рецепт соусу з помідорів і часнику, і головний його плюс в тому, що тільки від вас залежить, чи буде він більш рідким або густим, гострим або солодким. А цього не можна сказати про кетчупи та соуси з банки, вірно? Так що раджу навчитися готувати самим, тим більше, що це дуже просто. дивіться:

1. Для початку помідори добре вимиємо, обшпаримо окропом і знімемо ожіцу.

2. Зелень вимиємо і дрібненько нарубаємо.

3. Цибулю і часник чистимо і теж нарізаємо довільними шматочками.

4. відправляємо цибулю, часник і зелень в блендер, і змішуємо до однорідного стану. Повинна вийде зеленувата кашка.

5. До зелені додаємо помідори, і змішуємо все разом.

6. Тепер в каструльку з товстими стінками вливаємо оливкову олію, і розігріваємо на плиті. Додаємо суміш з блендера.

7. Доводимо суміш до кипіння, солимо і додаємо цукор за смаком. Якщо хочете погостріше — можна додати пекучий перчик, подрібнений в блендері.

8. Тепер тримаємо на маленькому вогні під кришкою, поки соус не придбає потрібну вам консистенцію.

Готово! Я люблю рідкі соуси, які я використовую в якості заправки для салатів або як підливу до м'яса, тому на всю підготовку у мене пішло півгодини, але якщо ви любите соуси густі, постояти над плитою доведеться довше. Такий простий рецепт соусу з помідорів і часнику добре підходить для тих, хто жадає отримати універсальний соус — для гарнірів, піци, заправки перших страв і т.д. приємною готування.


Подібні рецепти

Соус з запеченого часнику і квасолі

Пиріг з брусницею і сметаною

Соус з запеченого часнику, в'ялених помідорів і білої квасолі добре подавати з асорті зі свіжих овочів (наприклад, болгарським перцем, стручковой фасолью, брокколі і т.д.). опис приготування: Густий ситний соус з запеченого часнику з квасолі виходить дуже смачним, корисним і низькокалорійним. ...

Соус з консервованих помідорів

Соус з консервованих помідорів

Приготований по цьому нехитрому рецептом соус з консервованих помідорів ви зможете подавати практично до чого завгодно — макаронів, сосисок, котлет, фрикадельок. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: У багатьох з нас в коморах і підвалах припадають пилом банки з консервованими помідо...

Соус з помідорів чері

Соус з помідорів чері

Дуже смачний соус з помідорів чері — один з моїх найулюбленіших соусів. Готувати його потрібно в сезон, коли ростуть свої черрі і базилік. готується довго, але виходить просто чудово! опис приготування: Соус з помідорів чері — дуже смачна добавка до багатьох страв. Дуже люблю додавати його до ...

Соус з помідорів і артишоків

Соус з помідорів і артишоків

Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...

Соус з помідорів

Соус з помідорів

Хочу поділитися з вами ідеєю про те, як приготувати соус з помідорів. Це універсальний томатний соус, який годиться для спагетті, тефтелей, риби, овочевих і різноманітних м'ясних страв. опис приготування: З огляду на, що в соусі міститься вершкове масло, його не можна довго зберігати. Максимал...