Рецепт Соус з помідорів і часнику
Я вам розповім, як приготувати соус з помідорів і часнику з італійськими нотками. погодьтеся, отличная альтернатива томатному соусу из банки. Домашній і в міру остренький соус сальса — для вас.
опис приготування:
До вашої уваги — класичний рецепт соусу з помідорів і часнику, і головний його плюс в тому, що тільки від вас залежить, чи буде він більш рідким або густим, гострим або солодким. А цього не можна сказати про кетчупи та соуси з банки, вірно? Так що раджу навчитися готувати самим, тим більше, що це дуже просто. дивіться:
1. Для початку помідори добре вимиємо, обшпаримо окропом і знімемо ожіцу.
2. Зелень вимиємо і дрібненько нарубаємо.
3. Цибулю і часник чистимо і теж нарізаємо довільними шматочками.
4. відправляємо цибулю, часник і зелень в блендер, і змішуємо до однорідного стану. Повинна вийде зеленувата кашка.
5. До зелені додаємо помідори, і змішуємо все разом.
6. Тепер в каструльку з товстими стінками вливаємо оливкову олію, і розігріваємо на плиті. Додаємо суміш з блендера.
7. Доводимо суміш до кипіння, солимо і додаємо цукор за смаком. Якщо хочете погостріше — можна додати пекучий перчик, подрібнений в блендері.
8. Тепер тримаємо на маленькому вогні під кришкою, поки соус не придбає потрібну вам консистенцію.
Готово! Я люблю рідкі соуси, які я використовую в якості заправки для салатів або як підливу до м'яса, тому на всю підготовку у мене пішло півгодини, але якщо ви любите соуси густі, постояти над плитою доведеться довше. Такий простий рецепт соусу з помідорів і часнику добре підходить для тих, хто жадає отримати універсальний соус — для гарнірів, піци, заправки перших страв і т.д. приємною готування.
- помідори— 4 штуки
- Цибуля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- базилік— 30 грам
- зелень— 30 грам
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- цукор— — За смаком
1. Для початку помідори добре вимиємо, обшпаримо окропом і знімемо ожіцу.
2. Зелень вимиємо і дрібненько нарубаємо.
3. Цибулю і часник чистимо і теж нарізаємо довільними шматочками.
4. відправляємо цибулю, часник і зелень в блендер, і змішуємо до однорідного стану. Повинна вийде зеленувата кашка.
5. До зелені додаємо помідори, і змішуємо все разом.
6. Тепер в каструльку з товстими стінками вливаємо оливкову олію, і розігріваємо на плиті. Додаємо суміш з блендера.
7. Доводимо суміш до кипіння, солимо і додаємо цукор за смаком. Якщо хочете погостріше — можна додати пекучий перчик, подрібнений в блендері.
8. Тепер тримаємо на маленькому вогні під кришкою, поки соус не придбає потрібну вам консистенцію.
Готово! Я люблю рідкі соуси, які я використовую в якості заправки для салатів або як підливу до м'яса, тому на всю підготовку у мене пішло півгодини, але якщо ви любите соуси густі, постояти над плитою доведеться довше. Такий простий рецепт соусу з помідорів і часнику добре підходить для тих, хто жадає отримати універсальний соус — для гарнірів, піци, заправки перших страв і т.д. приємною готування.
Подібні рецепти
Пиріг з брусницею і сметаною
Соус з запеченого часнику, в'ялених помідорів і білої квасолі добре подавати з асорті зі свіжих овочів (наприклад, болгарським перцем, стручковой фасолью, брокколі і т.д.). опис приготування: Густий ситний соус з запеченого часнику з квасолі виходить дуже смачним, корисним і низькокалорійним. ...
Соус з консервованих помідорів
Приготований по цьому нехитрому рецептом соус з консервованих помідорів ви зможете подавати практично до чого завгодно — макаронів, сосисок, котлет, фрикадельок. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: У багатьох з нас в коморах і підвалах припадають пилом банки з консервованими помідо...
Соус з помідорів чері
Дуже смачний соус з помідорів чері — один з моїх найулюбленіших соусів. Готувати його потрібно в сезон, коли ростуть свої черрі і базилік. готується довго, але виходить просто чудово! опис приготування: Соус з помідорів чері — дуже смачна добавка до багатьох страв. Дуже люблю додавати його до ...
Соус з помідорів і артишоків
Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...
Соус з помідорів
Хочу поділитися з вами ідеєю про те, як приготувати соус з помідорів. Це універсальний томатний соус, який годиться для спагетті, тефтелей, риби, овочевих і різноманітних м'ясних страв. опис приготування: З огляду на, що в соусі міститься вершкове масло, його не можна довго зберігати. Максимал...