Рецепт Шоколадне вафельний печиво
Рецепт приготування хрусткого вафельного печива з шоколадом і корицею.
опис приготування:
Розтопити шоколад з 1 склянкою олії в каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи. Дати трохи охолонути.
Збити яйця, ваніль і цукровий пісок в мисці електричним міксером на середній швидкості, від 4 до 5 хвилин. Додати шоколадну суміш, сіль, корицю, 1/2 чашки какао і борошно.
Нагріти вафельницю і скропити поверхню маслом. викласти приблизно 1 столову ложку тесту в центр кожного відсіку вафельниці. Закрити кришку і готувати близько 1 1/2 хвилин. Викласти на решітку, нижньою стороною вгору. Дати повністю охолонути. Повторіть з рештою тестом, змащуючи поверхню вафельниці маслом після кожної партії.
розтопити залишилися 2 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі на повільному вогні. Додати цукрову пудру і залишилися 2 столові ложки какао, перемішати до отримання однорідної маси. Додати молоко.
Акуратно змастити поверхню кожного печива глазур'ю. Дати постояти близько 10 хвилин. Посипати печиво цукровою пудрою.
Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів.
- несолодкого шоколаду— 90 грам
- вершкового масла— 18 Ст. ложок
- великих яйця— 4 штуки
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- цукрового піску— 1 1/2 склянки
- солі— 1/2 чайних ложки
- меленої кориці— 1 1/2 чайних ложки
- какао-порошок— 1/2 склянки
- борошна— 1 1/2 склянки
- цукрової пудри— 1/4 склянки
- молока— 1 1/2 Ст. ложки
Збити яйця, ваніль і цукровий пісок в мисці електричним міксером на середній швидкості, від 4 до 5 хвилин. Додати шоколадну суміш, сіль, корицю, 1/2 чашки какао і борошно.
Нагріти вафельницю і скропити поверхню маслом. викласти приблизно 1 столову ложку тесту в центр кожного відсіку вафельниці. Закрити кришку і готувати близько 1 1/2 хвилин. Викласти на решітку, нижньою стороною вгору. Дати повністю охолонути. Повторіть з рештою тестом, змащуючи поверхню вафельниці маслом після кожної партії.
розтопити залишилися 2 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі на повільному вогні. Додати цукрову пудру і залишилися 2 столові ложки какао, перемішати до отримання однорідної маси. Додати молоко.
Акуратно змастити поверхню кожного печива глазур'ю. Дати постояти близько 10 хвилин. Посипати печиво цукровою пудрою.
Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів.
Подібні рецепти
Італійське печиво з мигдалем
Забудьте про випічку! Приготуйте смачне шоколадне печиво у себе вдома, змішавши для цього кілька інгредієнтів і заморозивши їх в холодильнику. Геніально і просто, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування шоколадного печива без випічки. Готується все макси...
Шоколадне печиво на сметані
Рецепт приготування печива з какао, гірким шоколадом, сметаною, корицею, мускатним горіхом і ванільним екстрактом. опис приготування: З печива можна зробити сендвічі, з'єднавши дві половинки кремом, збитими вершками або морозивом. несолодкого какао— 2 Ст. ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 ...
Шоколадне печиво «Oreo»
Домашнє печиво "; Орео" має насичений шоколадний смак, воно ніжне і розсипчасте. Крем надає випічці особливий смак і відтіняє шоколад. рецепт простий, головне вибрати темний порошок какао. опис приготування: Какао-порошок часто продають з різними добавками. Такий порошок не дасть потрібного см...
Шоколадне печиво з кавовою начинкою
Рецепт приготування печива з какао і начинкою з вершків, кави еспресо і шоколаду. Стакан холодного молока або вершкове морозиво є ідеальним доповненням до цього печінкою. кількість порцій: 8-10 яйця— 4 штуки ваніль— 2 чайних ложки розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки жирні вершки— ...
Шоколадне печиво з корицею і гвоздикою
Рецепт приготування печива з гірким шоколадом, какао, меленою корицею і гвоздикою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 50 штук ароматного печива. несолоного вершкового масла— 10 Ст. ложок гіркого шоколаду— 300 грам соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки меленої кориці—...