Рецепт Фаршировані курячі стегенця з грибами

Рецепт Фаршировані курячі стегенця з грибами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято.

опис приготування:

Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром. Наближаються новорічні свята, і я сміливо можу порекомендувати це блюдо для приготування до святкового столу.

  • Курячі стегна— 6 штук
  • гриби (гливи)  — 300 грам
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • яйця— 2 штуки
Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 1 1. Вимийте стегенця і висушіть паперовим рушником. Акуратно зніміть з ніжки шкіру дощенту суглоба, намагаючись не пошкодити її.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 2 2. Потім відріжте частину ніжки таким чином, щоб відокремити шкіру і суглоб. Зробити це можна за допомогою гострого ножа або спеціальних ножиць.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 3 3. Проробіть цю процедуру з рештою стегенцями. Потім відокремте м'ясо від кісток. Кістки більше не знадобляться. М'ясо можете відокремлювати не суцільне шматками, так як його все одно необхідно буде подрібнити.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 4 4. Почистіть і помийте гриби. Дрібно поріжте їх і обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 5 5. З курячого м'яса необхідно приготувати фарш. Ви можете скористатися м'ясорубкою, але, в такому випадку, перейдіть м'ясо на два рази. Або скористайтеся блендером. Складіть в чашу блендера філе, сіль і яйця, і подрібніть.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 6 6. Потім вийшов фарш ретельно перемішайте з смаженими грибами. розділи 6 частин і надайте їм форму котлеток.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 7 7. Нафаршіруйте ніжки фаршем з грибами. Акуратно подверніте край, щоб начинка залишалася всередині.

Фаршировані курячі стегенця з грибами - фото крок 8 8. Фаршировані ніжки складіть на деко швом вниз. Змастіть рослинним маслом і смажте в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Подібні рецепти

Фаршировані курячі стегенця без кістки

Курячі стегенця з картоплею в духовці

Що може бути звичніше і смачніше усіма улюбленої курки на вечерю? Цей птах завжди рятує, адже з неї можна зробити дуже багато різноманітних страв, вміло поєднуючи її з іншими продуктами. опис приготування: Захотілося мені зробити незвичайне гаряче зі звичних продуктів. Тепер ви теж дізнаєтеся,...

Фаршировані курячі стегенця

Фаршировані курячі стегенця

Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...

Фаршировані стегенця

Фаршировані стегенця

Смачне і ароматне другу страву, яке підходить на всі випадки життя. Готувати його легко, просто потрібно навчитися видаляти кістка з курячого стегенця. дивіться, як приготувати фаршировані стегенця. опис приготування: Курячі стегенця можна фарширувати багатьма інгредієнтами, наприклад, овочами...

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна — це вельми оригінальне блюдо, хоча і всі компоненти досить зрозумілі і звичні. Це свого роду голубці, тільки капустою виступає куряче м'ясо, а фарширується рисом. опис приготування: Фаршировані курячі стегна — страва, яке я випадково зустріла в якомусь ресторані в Гр...

Фаршировані курячі грудки

Фаршировані курячі грудки

Шукайте варіант ситної і апетитною гарячою закуски на святковий стіл? Тоді спробуйте повторити цей простий рецепт фаршированих курячих грудок, і ви обов'язково здивуєте близьких і гостей. опис приготування: Класичний рецепт фаршированих смаженими грибами курячих грудок пропоную замінити більш ...