Рецепт Шашлик з осетра

Рецепт Шашлик з осетра
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Шашлик з осетра — смачне і апетитне блюдо. Однак кухареві необхідний досвід "; спілкування" з осетрами. Даний рецепт підходить для приготування шашлику з осетра як на багатті, так і і в домашніх умовах.

опис приготування:

Зверніть увагу, що в даному рецепті я вказую інгредієнти, необхідні для 1 кг осетрового філе. Шашлик з осетра в домашніх умовах приготувати не складно, особливо якщо у вас є спеціальний домашній мангал як у мене чи печь-гриль.

Найскладніше в приготуванні цієї страви — красиво і однаково нарізати шматочки. Потрібно обов'язково стежити за тим, щоб не залишилися непотрібні кісточки, які нерідко псують трапезу. Бажаю удачі!


  • Филе осетра— 1 кілограм
  • Біле вино— 50 мілілітрів
  • Сік лимона— 50 мілілітрів
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • сіль, білий перець, кунжут, приправи— — За смаком
  • Болгарський перець— 1 штука
Шашлик з осетра - фото крок 1 Для начала целого осетра хорошенько необходимо промыть под холодной проточной водой. Затем начинается самый трудоемкий процесс. Очищение рыбы от чешуи, удаление жабр, плавников и вынимание потрохов. Чтобы снять шкуру с осетра необходимо его ошпарить крутым кипятком, а затем облить холодной водой.

Шашлик з осетра - фото крок 2 Затем нужно подготовить все необходимые для приготовления ингредиенты, а также отделить филе рыбы от скелета и нарезать его красивыми кубиками со стороной 3 см. Далее нужно приготовить маринад из белого вина, сока лимона и приправ. Мариновать рыбу следует не больше 30 хвилин.

Шашлик з осетра - фото крок 3 Насаживать филе необходимо достаточно плотно, чередуя кусочки рыбы с ломтиками нарезанного овоща, например красного болгарского перца.

Шашлик з осетра - фото крок 4 Подготавливаем огонь, угли или, в моєму випадку, разогреваем инфрокрасную печку и готовим шашлык, не забывая переварачивать шампуры. Рыба готовится достаточно быстро!

Шашлик з осетра - фото крок 5 Во время приготовления блюда очень советую не полениться и приготовить соус к шашлыку из осетра. Лучше всего подойдет белый соус из сливок и вина. Такая рыба очень хорошо сочетается с рисом и овощами. Смачного!

Подібні рецепти

Фруктовий шашлик з лимонною підливою

Котлети на пару

Рецепт приготування святкового десерту, який відмінно підійде і до дитячого свята і до дорослої вечірці. опис приготування: навіть самі звичайні продукти, представлені незвичайним чином, стануть справжньою радістю і сюрпризом на сімейному святі. Нешкідливий вегетаріанський шашлик на дерев'яній...

Шашлик гармошкою

Шашлик гармошкою

Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...

Шашлик барбекю зі свинини і яблук

Шашлик барбекю зі свинини і яблук

Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...