Рецепт Фокачча з маслинами і розмарином

Рецепт Фокачча з маслинами і розмарином
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 50 хв.
Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії.

опис приготування:

Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій, крім цього можете зробити її тільки з зеленню або додати томати, перці та інше. Їжте випічку відразу після приготування, остудивши її протягом декількох хвилин.

  • Сухі швидкодіючі дріжджі— 2,5 чайних ложки
  • Тепла вода— 380 мілілітрів
  • цукор— 2 чайних ложки
  • борошно— 5 склянок
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— За смаком
  • маслини— 1 Склянка
  • розмарин свіжий— За смаком
Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 1 1. Змішайте теплу воду з дріжджами, цукром і залиште на 5-7 хвилин в теплі.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 2 2. У чашу міксера просійте борошно, додайте до неї сіль, 2 столові ложки оливкової олії і влийте дріжджову суміш.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 3 3. Встановіть гак і замішують тісто на низькій швидкості, коли всі інгредієнти будуть триматися воєдино, збільште швидкість і вимішують ще 5-7 хвилин.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 4 4. Змастіть миску оливковою олією і викладіть в неї тісто, накрийте плівкою.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 5 5. Приберіть миску з тестом в тепле місце, можна в духовку, і залиште на 1 час.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 6 6. Через годину обомніте тісто і залиште його ще на 10 хвилин.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 7 7. Тим часом деко або широку форму змастіть оливковою олією (1/4 склянки).

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 8 8. Викладіть тісто на деко з оливковою олією і руками розрівняйте його за формою.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 9 9. Накрийте тісто плівкою і залиште ще на 45 хвилин.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 10 10. через 45 хвилин зніміть плівку, пальцями зробіть поглиблення по всьому тесту.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 11 11. Полийте тісто оливковою олією (близько ¼ склянки).

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 12 12. Викладіть маслини до деяких поглиблення і посипте крупною морською сіллю. наріжте дрібно 1-2 гілочки розмарину і посипте випічку.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 13 13. Запікайте в розігрітій до 210 градусів духовці 15-20 хвилин.

Фокачча з маслинами і розмарином - фото крок 14 14. Готову випічку остудіть протягом декількох хвилин, потім наріжте шматочками і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Пишні оладки без яєць

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...