Рецепт Фокачча з маслинами і розмарином
Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії.
опис приготування:
Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій, крім цього можете зробити її тільки з зеленню або додати томати, перці та інше. Їжте випічку відразу після приготування, остудивши її протягом декількох хвилин.
- Сухі швидкодіючі дріжджі— 2,5 чайних ложки
- Тепла вода— 380 мілілітрів
- цукор— 2 чайних ложки
- борошно— 5 склянок
- сіль— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— За смаком
- маслини— 1 Склянка
- розмарин свіжий— За смаком
2. У чашу міксера просійте борошно, додайте до неї сіль, 2 столові ложки оливкової олії і влийте дріжджову суміш.
3. Встановіть гак і замішують тісто на низькій швидкості, коли всі інгредієнти будуть триматися воєдино, збільште швидкість і вимішують ще 5-7 хвилин.
4. Змастіть миску оливковою олією і викладіть в неї тісто, накрийте плівкою.
5. Приберіть миску з тестом в тепле місце, можна в духовку, і залиште на 1 час.
6. Через годину обомніте тісто і залиште його ще на 10 хвилин.
7. Тим часом деко або широку форму змастіть оливковою олією (1/4 склянки).
8. Викладіть тісто на деко з оливковою олією і руками розрівняйте його за формою.
9. Накрийте тісто плівкою і залиште ще на 45 хвилин.
10. через 45 хвилин зніміть плівку, пальцями зробіть поглиблення по всьому тесту.
11. Полийте тісто оливковою олією (близько ¼ склянки).
12. Викладіть маслини до деяких поглиблення і посипте крупною морською сіллю. наріжте дрібно 1-2 гілочки розмарину і посипте випічку.
13. Запікайте в розігрітій до 210 градусів духовці 15-20 хвилин.
14. Готову випічку остудіть протягом декількох хвилин, потім наріжте шматочками і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Пишні оладки без яєць
Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...
Фокачча з цибулею
Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...
Фокачча з оливками
Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...
Фокачча з лимоном і травами
Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...
Фокачча з сиром і базиліком
Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...