Рецепт Суп на грибному бульйоні
Приготування супу на грибному бульйоні не відніме у вас багато часу. Зробити такий суп легко. Він готується на основі грибного бульйону, але якщо його немає, можна обійтися і просто кип'яченою водою.
опис приготування:
Пропоную Вашій увазі простий рецепт, як приготувати суп на грибному бульйоні. З грибів я в даному випадку брала королівські печериці, вони досить ароматні, а їх смак максимально близький до смаку лісових грибів. раджу спробувати!
- королівські печериці— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- Картопля— 4 штуки
- грибний бульйон— 1 літр
- сіль, перець, спеції— За смаком
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
2. Додаємо натерту на крупній тертці моркву. перемішайте.
3. Очистіть болгарський перець. Наріжте його шматочками. Додайте перець до овочів, обсмажте його.
4. Для приготування супу ми візьмемо королівські печериці. Вони з характерною коричневої капелюшком. Такий гриб буде ароматні звичайних білих печериць і близький до смаку і аромату до лісових грибів.
5. Нарізані печериці додаємо в каструлю. Обсмажуємо все овочі разом близько 3-5 хвилин.
6. Очищену картоплю наріжте невеликими кубиками і додайте до овочів.
7. Залийте овочі грибним бульйоном, поставте варитися. Якщо немає грибного бульйону, можна використовувати питну гарячу воду. Гриби наповнять ароматом суп, і в підсумку суп все одно вийде на грибному бульйоні.
8. Варіть суп до готовності. У мене пішло на це 15 хвилин. В кінці варіння додайте сіль і спеції. Розлийте суп по тарілках, додавши в кожну трохи зелені.
Подібні рецепти
Індичка в вершково-грибному соусі
Рецепт приготування дуже смачного грибного супу з домашньою локшиною опис приготування: Сушені гриби промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3-4 годину ( 1 L 1 кг грибів). Набряклі гриби разом з водою поміщаємо в каструлю і варимо в ній без солі до готовності. Якщо гриби у вас свіжі, то їх м...
Фрикадельки з індички в грибному соусі
Якщо у вас в холодильнику є півкіло фаршу, то ви завжди можете зробити смачні фрикадельки. А якщо вам набрид їх звичний рецепт, то спробуйте новий. Мій варіант повинен припасти вам до смаку. опис приготування: Вивчіть і запам'ятайте, як приготувати фрикадельки з індички в грибному соусі. Дуже ...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Квасолевий суп на курячому бульйоні
Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...
Суп грибний на курячому бульйоні
Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...