Рецепт Fahitos
Приготування цього відомого мексиканського страви не зажадає від вас особливих зусиль. По суті своїй це м'ясо, обсмажене з овочами, яке зазвичай подається з коржиками. смачне, яскраве, корисне блюдо.
опис приготування:
Відмінне блюдо і для звичайного дня, і для сімейного свята, і для вечірки з друзями. яскраве, ситне і корисне, воно безсумнівно підніме вам настрій. Готується фахитос легко і досить швидко, ніяких труднощів під час приготування виникнути не повинно. Головне не відволікайтеся під час обсмажування компонентів, адже готуємо ми фахитос на великому вогні. Подавати до столу фахитос можна вже на виноградному або лаваші, прикрасивши скибочками авокадо, а можна подати у великій тарілці, і нехай кожен гість формує собі закуску сам. Як приготувати фахитос, ви дізнаєтеся з цього рецепта.
- свиняча вирізка— 500-700 грам
- Перець болгарський— 2 штуки(краще різного кольору)
- лук червоний— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- Перець чилі— 1-2 Щепоток(за смаком)
- коріандр мелений— 0,5 чайних ложки
- Кайенскийперець мелений— 1 щіпка
- Часник сушений мелений— 1 щіпка
- Рослинна олія— 4-5 Ст. ложок
- сіль— 2/3 чайних ложки(за смаком)
- Вапно або лимонний— 1/2 штуки
У ступці перемелює-перемішуємо все спеції, крім солі. Можна додати дрібку цукру.
Додаємо спеції до м'яса, перемішуємо і залишаємо хвилин на 30.
Очищаємо цибулю і перець. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями, а перець - смужками.
Нагріваємо сковороду зі столовою ложкою олії і обсмажуємо цибулю приблизно 1 хвилину на великому вогні.
Додаємо на сковороду болгарський перець і смажимо все так же на великому вогні. Не забуваємо перемішувати.
Перець повинен красиво обсмажити зовні, але всередині він залишиться соковитим.
Перекладаємо овочі зі сковороди в миску.
Додаємо на сковороду олію, розігріваємо і викладаємо м'ясо. Смажимо не дуже довго, буквально хвилин 5, адже м'ясо у нас ніжне і порізане тонкими смужками.
Додаємо до м'яса овочі. Солимо до смаку.
Перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилину-дві.
Наше блюдо практично готове. Перекладаємо його в красиву миску, посипаємо зеленню, збризніть соком лайма чи лимона. Подають фахитос з кукурудзяними коржами, можна з тонким лавашем.
Подібні рецепти
Пиріг з капустою (простий рецепт)
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...