Рецепт Грибний соус з вершками
універсальний соус, який можна подати з пастою, м'ясом, рибою або просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками!
опис приготування:
Для приготування грибного соусу з вершками ви можете взяти будь-які гриби, дуже смачно виходить він з печерицями. До речі, саме спеції надають неповторний аромат і колір соусу (особливо куркума). У готовий соус можете також додати зелень рубану, наприклад - петрушку або кріп.
- гриби— 300 грам
- вершки— 200 мілілітрів
- Цибуля— 1 штука
- спеції— За смаком
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
Потім гриби почистіть і поріжте: можна довільно, можна і кубиками.
Цибулю очистіть від лушпиння і поріжте кубиками.
Гриби обсмажуйте в олії з цибулею хвилин 25. Щоб гриби не стали сильно засмажувати, додайте трохи води. Гриби повинні гаситися.
Потім додайте спеції: сіль, перець, куркуму і каррі. влийте вершки. Приємний жовтуватий відтінок надає куркума. Готуйте ще хвилини 3, щоб соус загус. Якщо хочете більш рідкий соус, додайте води.
З готовим грибним соусом з вершками дуже смачними виходять спагетті. За бажанням можете додати зелень.
Смачного!
Подібні рецепти
Рогалики з дріжджового тіста з повидлом
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...
Грибний суп з печериць з вершками
Пропоную Вашій увазі простий рецепт грибного супу з шампіньйонів з вершками. смачне, ситне і дуже ароматне блюдо вийде, адже тут крім грибів ще й бекон аромат додає! Спробуйте! опис приготування: Перед вами - рецепт, як приготувати грибний суп з печериць з вершками. смачне, ситне і надзвичайно...
Грибний суп з вершками
У цьому рецепті рекомендується використовувати гриби - лисички. Якщо лисичок під руками немає, можна взяти будь-які інші гриби. Смак грибного супу з додаванням вершків вас приємно здивує, настільки він ніжний. кількість порцій: 4 гриби (Лісіцкі) — 200 грам Цибуля— 1 штука Картопля— 3 штуки вер...
Грибний жульєн з вершками
Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...