Рецепти muscleman.com.ua

Холодець з риби

Холодець з риби

Холодець з риби я готую рідше, ніж м'ясний. Але ж це чудове блюдо! І в пост підходить, і корисне. Спробуйте зробити холодець з риби у цій простому рецептом. Готуйте рибу частіше! опис приготування: Як приготувати холодець з риби? досить просто! Відваріть рибу з овочами, відокремте рибне м'ясо ...

Суп з сиром

Суп з сиром

Сирний суп - це завжди смачно. Але я покажу вам, як приготувати суп з сиром надзвичайно смачний, а ще з оригінальною подачею в здобне хлібі. Ваші гості і члени сім'ї точно будуть здивовані. опис приготування: думаю, що цей супчик сподобається багатьом. У нас в родині він претендує на звання на...

Солоні огірки з червоною смородиною

Солоні огірки з червоною смородиною

Солоні огірки з червоною смородиною дуже приємні на смак, так як кисла ягода все одно ніжніше оцту. Дуже делікатний смак огірків подобається більшості, хто пробує огірки за цим рецептом. опис приготування: При приготуванні солоних огірків з червоною смородиною в розсолі частина води можна замі...

Хліб «Pogachice»

Хліб «Pogachice»

Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто! опис приготування: Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і д...

Сквош з начинкою з яловичини

Молитва Tvorojnaya

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Спагеті з морепродуктами

Спагеті з морепродуктами

Спагеті з морепродуктами — мабуть, найпопулярніша страва в прибережних районах Італії. Оптимально готувати його зі свіжих морських гадів, але з заморожених виходить теж непогано. опис приготування: Коли кілька місяців я жила на Кіпрі — спагетті з морепродуктами готувала регулярно. Зі свіжих мо...

Солянка як в кафе

Солянка як в кафе

солянка — традиційне блюдо російської кухні. Вона буває м'ясної, рибної, грибний. Сьогодні у нас класична м'ясна солянка, як готують її в кафе. опис приготування: М'ясна збірна солянка — смачне і ситне блюдо в будні і свята. М'ясний бульйон може бути будь-яким: курячим, свинячим, яловичим, з і...

Грибний розсольник

Грибний розсольник

Чи пробували Ви грибний розсольник? Якщо ні, то заходьте і знайомтеся з рецептом. смачний, наваристий, ситний супчик. Якщо варити його на воді, то він ще й пісний! опис приготування: Такий суп я зазвичай варю на бульйоні. Але його цілком можна зварити і на воді. В іншому ж, дотримуйтесь класич...

Гарячі бутерброди з яблуками і сиром

Гарячі бутерброди з яблуками і сиром

Найлегша і швидка, але не менше від цього смачна їжа на сніданок - сандвіч або бутерброд. Що може бути простіше? Тому придумати новий варіант перекусу не важко. Я вам пропоную свій. опис приготування: Ви будите здивовані тому, як добре поєднуються вибрані мною інгредієнти в рецепті. Я і сама б...

Соковиті курячі грудки в сметані

Соковиті курячі грудки в сметані

Пропоную ще один варіант, як приготувати смачну страву з курячої грудки. Ніжне соковите м'ясо, запечене в сметані з грибами і картоплею — це повноцінний смачний і ситний обід для дружної сім'ї. опис приготування: Не секрет, що багато хто воліє вибирати з курячого м'яса саме грудки. Їх цінують ...

Грибна ікра на зиму

Грибна ікра на зиму

Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Шашлик з стегенець на сковороді

Шашлик з стегенець на сковороді

Смачний шашлик з курячих стегенець можна приготувати вдома в будь-яку погоду. звичайно, в ньому не буде вистачати запаху диму, але якщо дуже хочеться шашлику, можна не звертати уваги на деякі дрібниці. опис приготування: Похмура і погана погода, а так хочеться шашлику. Не впадай у відчай — шаш...

Суп з капустою калі і картоплею

Суп з капустою калі і картоплею

Рецепт приготування супу з капусти калі, лука, часнику, картоплі і ковбаси. опис приготування: Цей суп відмінно поєднується з часниковим хлібом. ковбаси— 450 грам середня цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1 щіпка велику картоплю— 1 штука води— 6 склянок капуст...

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Рецепт приготування шоколадних сендвічів з начинкою з білого шоколаду, молока, цукру, вершків і жовтків. Замість зазначеної в рецепті начинки ви можете використовувати будь-який морозиво на ваш смак. кількість порцій: 6 цукор— 3/4 склянки яйце— 1 штука ванільний екстракт— 1 Чайна ложка какао-по...

Суп з грибами та вершковим сиром

Суп з грибами та вершковим сиром

Цей суп повинен бути густий, тому не розбавляйте його занадто водою або бульйоном, близько 1,5-2 літрів буде достатньо. Розповім про рецепт, як приготувати суп з грибами та вершковим сиром. опис приготування: Тут підійдуть печериці або гливи, але тільки свіжі гриби. Дістати їх навіть взимку не...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Шоколадні млинці

Шоколадні млинці

Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти. опис приготування: Тісто для млинців можна приготувати заздалегідь і використовувати протягом 24 годин, тр...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гороховий суп з сухариками

Гороховий суп з сухариками

Найулюбленіший суп з дитинства — гороховий. Vама завжди подавала до нього сухарики з білого хліба, напевно? тому, що дітям небажано їсти свіжоспечений хліб. опис приготування: Зваріть до обіду гороховий суп з сухариками. Сухарики можна готувати в духовці або підсушити в сковороді. Для цієї мет...