Рецепт Суп з копченостями реберцями для зігріву
Хочу запропонувати вам зимовий і наваристий, калорійний супчик, прекрасно зігріваючий в зимовий обідню перерву. Домашній, ароматний, спробуйте тільки, відмовитися неможливо!
опис приготування:
Багато молодих господині задаються питанням, як приготувати суп з копченою реберцями? Я допоможу в цьому, розповім і покажу. Все дуже просто і в той же час неймовірно ароматно і смачно! Для супу підійде вода або овочевий бульйон, можна використовувати і м'ясні, наприклад з яловичини, суп буде знатний! Якщо не хочете варити квасолю або немає часу, то купіть баночку консервованої білої квасолі, відцідити від рідини і покладіть в суп зі смаженими овочами.
- реберця— 350 грам
- квасоля— 200 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Картопля— 2 штуки
- часник— 1 зубчик
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- Лавровий лист— 1 штука
- Перець запашний горошком— 2-3 штук
- сіль, перець чорний мелений— За смаком
- крем, зелень— За смаком(для подачі)
2. Вимийте і очистіть овочі, картопля поріжте кубиками, цибулю і моркву - дрібно. Часник порубати ножем, пропускати через прес не варто, він просто згорить на сковороді. Воду або бульйон для супу доведіть до кипіння. На рослинному маслі обсмажте овочі до готовності.
3. У киплячу воду (або бульйон) покладіть порізані реберця, картопля, квасоля (попередньо відцідити її від води, в якій вона варилася). варіть суп 25 хвилин.
4. У готові овочі покладіть томатну пасту, прогрійте пару хвилин на сковороді.
5. У суп покладіть смажені овочі з томатною пастою, лавровий лист, перець горошком, сіль. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
6. суп готовий! Дайте йому настоятися хвилин 10-15, після чого розлийте по тарілках і покладіть в кожну зелень, сметану, пару пучок чорного або червоного перцю. приємного!
Подібні рецепти
Гарбузовий крем-суп з вершками і сиром
Неймовірно ароматний суп, приготований в мультиварці. Копченості надають супу аромат і смак багаття. опис приготування: Вибираючи копчене м'ясо, покладайтеся на свій смак і бюджет. Можна купити копчені крильця, окорочек, ребра свинячі або хвости копчені яловичі. Я буду варити гороховий суп з к...
Суп гороховий з копченостями
Гороховий суп з копченостями - це класика кулінарії. Суп виходить дуже ситним і ароматним. Варіантів приготування цієї смачної страви багато, я пропоную зварити гороховий суп по цьому рецепту. опис приготування: Горох і копченості чудово поєднуються, саме тому гороховий суп ми і будемо варити ...
Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
Рецепт приготування горохового супу з копченими реберцями в мультиварці — для вас! Виходить ніжне і водночас дуже ситне блюдо. Сподобається всім любителям перших страв з насиченим смаком! опис приготування: Цей простий рецепт горохового супу з копченими реберцями в мультиварці мені дуже подоба...
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...
Гороховий суп з реберцями в мультиварці
Простий рецепт горохового супу з реберцями в мультиварці — для вас! Блюдо виходить насичене і ситне. При цьому, готувати просто — вчасно закладати інгредієнти в мультиварку, а вона зробить суп! опис приготування: Цей рецепт приготування горохового супу з реберцями в мультиварці сподобається вс...