Рецепт Шоколадні млинці

Рецепт Шоколадні млинці
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв.
Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти.

опис приготування:

Тісто для млинців можна приготувати заздалегідь і використовувати протягом 24 годин, тримаючи в холодильнику.

  • молока— 550 мілілітрів
  • темного шоколаду (70-80% какао)  — 100 грам
  • пшеничного борошна— 300 грам
  • цукрової пудри— 40 грам
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • какао— 20 грам
  • яйця— 3 штуки
  • світлого рому— 10 мілілітрів
  • вершкового масла— 80 грам
  • рослинної олії— 20 мілілітрів
шоколадні млинці - фото крок 1 1. Розламати шоколад і розтопити на водяній бані. Перемішати розтоплений шоколад з 300 мл підігрітого молока. Шоколад повинен повністю розчинитися в молоці.

шоколадні млинці - фото крок 2 2. Просіяти борошно в миску, додати какао-порошок, цукрову пудру і сіль. Додати молоко, що залишилося і збити.

шоколадні млинці - фото крок 3 3. Збити яйця в піну.

шоколадні млинці - фото крок 4 4. Додати яйця в борошняну суміш і перемішати.

шоколадні млинці - фото крок 5 5. Розтопити вершкове масло і перемішати з тестом. Влити ром і шоколадну суміш, перемішати. Додати додаткову борошно, якщо тісто занадто рідке. За консистенцією тісто має бути схоже на рідку сметану. Дати тісту постояти 2-3 годину.

шоколадні млинці - фото крок 6 6. Розігріти масло в сковороді. Вилити тісто на сковороду з допомогою ополоника і обсмажити млинці близько 30 секунд з одного боку і 15 секунд з іншого. Готові млинці змастити вершковим маслом і подавати гарячими.

Подібні рецепти

Гігантські Шоколадні печива

Шоколадні млинці на кефірі

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом виходить 8 булочок. какао-порошок— 3 Ст. ложки цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...