Рецепт Хліб «Pogachice»
Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто!
опис приготування:
Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і других страв. Різати його не обов'язково, він з легкістю розламується. Методика його приготування не така, як у звичайного, тому візьміть собі на замітку.
- Цукровий пісок— 1 Чайна ложка
- Пшеничне борошно— 400 грам
- Сухі дріжджі— 11 грам
- молоко— 250 мілілітрів
- Вершкове масло— 100 грам
- кунжут— 1 Чайна ложка
- яйце— 1 штука
- сіль— За смаком
2 через 10 -15 хвилин дріжджі активуються і з'являться бульбашки, додайте в суміш залишок борошна і сіль за смаком. Ретельно перемішайте і замісіть тісто.
3 вимішуйте тісто, поки воно не перестане липнути до рук. Поділіть тісто на маленькі шматочки (10-12 штук). Розтопити вершкове масло.
4 Розкачайте шматочки тіста, щоб вийшли коржі. Після розкочування умочіть кожен коржик в розтоплене масло і викладайте їх кругом в форму для випікання внахлест один на одного.
5 Форму з коржиками накрийте харчовою плівкою і відставте на 20-30 хвилин, щоб вони піднялися.
6 Змастіть коржі збитим яйцем і посипте кунжутом.
7 Запікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 20-30 хвилин до появи рум'яної скоринки. Смачного!
Подібні рецепти
Бездріжджовий хліб в хлібопічці (простий рецепт)
Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...
Хліб «черепашки»
Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...
Хліб дарницький в хлібопічці
Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...
Хліб «Antipasto»
Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...
Хліб для хлібопічки «Мулинекс»
Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...