Рецепт Хліб «Pogachice»

Рецепт Хліб «Pogachice»
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто!

опис приготування:

Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і других страв. Різати його не обов'язково, він з легкістю розламується. Методика його приготування не така, як у звичайного, тому візьміть собі на замітку.

  • Цукровий пісок— 1 Чайна ложка
  • Пшеничне борошно— 400 грам
  • Сухі дріжджі— 11 грам
  • молоко— 250 мілілітрів
  • Вершкове масло— 100 грам
  • кунжут— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 штука
  • сіль— За смаком
1 Висипати цукор, 2 столові ложки борошна і дріжджі в тепле молоко. Ретельно перемішайте і відставте на 10-15 хвилин, поки дріжджі Не активуються.

2 через 10 -15 хвилин дріжджі активуються і з'являться бульбашки, додайте в суміш залишок борошна і сіль за смаком. Ретельно перемішайте і замісіть тісто.

3 вимішуйте тісто, поки воно не перестане липнути до рук. Поділіть тісто на маленькі шматочки (10-12 штук). Розтопити вершкове масло.

4 Розкачайте шматочки тіста, щоб вийшли коржі. Після розкочування умочіть кожен коржик в розтоплене масло і викладайте їх кругом в форму для випікання внахлест один на одного.

5 Форму з коржиками накрийте харчовою плівкою і відставте на 20-30 хвилин, щоб вони піднялися.

6 Змастіть коржі збитим яйцем і посипте кунжутом.

7 Запікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 20-30 хвилин до появи рум'яної скоринки. Смачного!

Подібні рецепти

Французький хліб

Бездріжджовий хліб в хлібопічці (простий рецепт)

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...