Рецепт Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону.
опис приготування:
Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір.
- яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне)
- листя чебрецю— 1,5 Ст. ложки
- чебрець— 4 штуки(гілочки )
- чорного перцю— 1 Ст. ложка
- перлового цибулі— 30 штук
- лука— 1 Склянка
- морква— 1/3 склянки
- селери— 1/3 склянки
- лаврові листки— 2 штуки
- бальзамічного оцту— 2 Ст. ложки
- петрушки— 4 штуки(гілочки)
- пучка Мангольд— 2 штуки
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- хрону— 1 Ст. ложка
2. Перемішати перловий цибулю з 2 столовими ложками оливкової олії, 1 чайною ложкою чебрецю, 3/4 чайної ложки солі, дрібкою перцю. Викласти цибулю на деко і випікати близько 15 хвилин, до готовності. Коли цибуля охолоне, очистити від шкірки і відкласти в сторону. Зменшити вогонь до 160 градусів. Обсмажити ребра у великій сковороді на сильному вогні протягом 3 хвилин. влити 3 столові ложки оливкової олії і готувати 1-2 хвилини. Викласти ребра в каструлю і готувати до рум'яного кольору, близько 45 хвилин. Викласти на тарілку.
3. Зменшити вогонь до середнього і додати в каструлю цибулю, морква, селера, чебрець (1 чайна ложка) і лаврове листя. Розмішати дерев'яною ложкою. готувати 6-8 хвилин. Додати бальзамічний оцет, портвейн і червоне вино. Готувати на сильному вогні, поки рідина не зменшиться наполовину.
4. Додати бульйон і довести до кипіння. Викласти ребра в каструлю в один шар. Розкласти гілочки чебрецю навколо м'яса. Закрити щільно кришкою і тушкувати в духовці протягом приблизно 3 годин.
5. дати постояти 10 хвилин, а потім викласти ребра на деко. Нагріти духовку до 200 градусів. запікати ребра 10-15 хвилин до коричневого кольору. Бульйон процідити і приправити за смаком.
6. Обсмажити мангольд в сковороді на сильному вогні протягом 2 хвилин. Розрізати на великі шматки. Додати 3 столові ложки оливкової олії в сковороду і перемішати з перловим цибулею. Додати половину Мангольд і смажити протягом 1-2 хвилин, помішуючи. Додати другу половину Мангольд. Приправить 1/4 чайної ложки солі і дрібкою меленого чорного перцю. Смажити ще кілька хвилин, помішуючи, поки мангольд не стане ніжним.
7. Викласти мангольд на велику тепле блюдо, зверху викласти реберця. Полити бульйоном і подавати з овочами, соусом і картопляним пюре. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти в мисці до однорідності.
Подібні рецепти
Запіканка зі шпинату
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця тушковані
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...
Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця в червоному винному соусі
Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...