Рецепт Сквош з начинкою з яловичини
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром.
опис приготування:
Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкласти в сторону. Викласти половинки гарбуза шкірою вниз на аркуші для випічки. Приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати м'якоть сквоша, солодкий перець, білу частину цибулі і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки перець не пом'якшив, від 3 до 4 хвилин. Додати томатну пасту і порошок чилі, готувати, помішуючи, до появи аромату, 1 хвилину. Додати яловичину, смажити, розминаючи м'ясо ложкою, від 2 до 3 хвилин. Зняти з вогню. Додати кукурудзу і 1/4 чашки Пармезан, приправити сіллю і перцем.
Рівномірно розділити масу ложкою і викласти в поглиблення в половинках гарбуза. посипати залишилися 2 столовими ложками пармезану. Накрити алюмінієвою фольгою і випікати до готовності, від 30 до 35 хвилин. Прибрати фольгу і випікати до коричневого кольору, від 7 до 10 хвилин. Прикрасити зеленою цибулею.
- сквоша— 4 штуки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- червоний солодкий перець— 1 штука
- зелених цибулі— 2 штуки
- зубчик часнику— 1 штука
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- порошку чилі— 1 Чайна ложка
- яловичого фаршу— 230 грам
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати м'якоть сквоша, солодкий перець, білу частину цибулі і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки перець не пом'якшив, від 3 до 4 хвилин. Додати томатну пасту і порошок чилі, готувати, помішуючи, до появи аромату, 1 хвилину. Додати яловичину, смажити, розминаючи м'ясо ложкою, від 2 до 3 хвилин. Зняти з вогню. Додати кукурудзу і 1/4 чашки Пармезан, приправити сіллю і перцем.
Рівномірно розділити масу ложкою і викласти в поглиблення в половинках гарбуза. посипати залишилися 2 столовими ложками пармезану. Накрити алюмінієвою фольгою і випікати до готовності, від 30 до 35 хвилин. Прибрати фольгу і випікати до коричневого кольору, від 7 до 10 хвилин. Прикрасити зеленою цибулею.
Подібні рецепти
Китайчі більше українські
Здивуйте своїх гостей незвичайним стравою - смаженим сквошем, начиненим рисом, горіхами і сушеними вишнями. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Видалити насіння з сквошу. На аркуші для випічки викласти сквош, накрити алюмінієвою фольгою. Випікати до готовності, близько 40 хви...
Фарширований сквош в марокканському стилі
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...
Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом
Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...
Сквош з яблуком
Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...