Рецепт Суп з грибами та вершковим сиром

Рецепт Суп з грибами та вершковим сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Цей суп повинен бути густий, тому не розбавляйте його занадто водою або бульйоном, близько 1,5-2 літрів буде достатньо. Розповім про рецепт, як приготувати суп з грибами та вершковим сиром.

опис приготування:

Тут підійдуть печериці або гливи, але тільки свіжі гриби. Дістати їх навіть взимку не важко, тому супчик можна зробити в будь-який час року. Якщо у вас немає блендера, то гриби відразу наріжте якомога дрібніше. Готову страву можна прикрасити оливками, зеленню, сухариками.

  • гриби свіжі— 400 грам
  • Вершковий сир— 260 грам
  • вершки— 170 грам
  • петрушка— За смаком
  • борошно— 2-4 Ст. ложок
  • Рослинна олія— За смаком
  • оливки— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 1 1. Вимийте і наріжте невеликими шматочками гриби.

Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 2 2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть гриби, додайте до них 1 ложку води і сіль, тушкуйте на слабкому вогні. До готовим грибам додайте борошно і перемішайте.

Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 3 3. Перекладіть готову масу в окрему тарілку.

Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 4 4. Викладіть гриби в блендер і подрібніть до стану пюре, щоб залишилися великі шматочки.

Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 5 5. У каструлю налийте 1,5 літра води і доведіть до кипіння. Викладіть в киплячу воду грибну кашу.

Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 6 6. Додайте в каструлю вершковий сир, перемішайте і варіть до його розчинення. Потрібна густа консистенція, тому, якщо суп ще рідкий, варіть його на слабкому вогні до густої консистенції.

Суп з грибами та вершковим сиром - фото крок 7 7. Готовий супчик за смаком посоліть і поперчіть. Розлийте суп по тарілках, наріжте кружальцями оливки і подрібніть зелень, прикрасьте суп і подавайте.

Подібні рецепти

Фетучіні з грибами під вершковим соусом

Млинці з сьомгою і вершковим сиром

Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони)  — 200 грам Телятина— ...

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець

Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Гриби під вершковим соусом

Гриби під вершковим соусом

Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами. опис приготування: Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуж...

Шоколадні сердечка з вершковим мусом

Шоколадні сердечка з вершковим мусом

Швидкий рецепт приготування дуже красивою солодощі з гіркого і білого шоколаду з кавою. опис приготування: Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки. Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку. Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діамет...