Рецепт Суп з грибами та вершковим сиром
Цей суп повинен бути густий, тому не розбавляйте його занадто водою або бульйоном, близько 1,5-2 літрів буде достатньо. Розповім про рецепт, як приготувати суп з грибами та вершковим сиром.
опис приготування:
Тут підійдуть печериці або гливи, але тільки свіжі гриби. Дістати їх навіть взимку не важко, тому супчик можна зробити в будь-який час року. Якщо у вас немає блендера, то гриби відразу наріжте якомога дрібніше. Готову страву можна прикрасити оливками, зеленню, сухариками.
- гриби свіжі— 400 грам
- Вершковий сир— 260 грам
- вершки— 170 грам
- петрушка— За смаком
- борошно— 2-4 Ст. ложок
- Рослинна олія— За смаком
- оливки— За смаком
- сіль, перець— За смаком
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть гриби, додайте до них 1 ложку води і сіль, тушкуйте на слабкому вогні. До готовим грибам додайте борошно і перемішайте.
3. Перекладіть готову масу в окрему тарілку.
4. Викладіть гриби в блендер і подрібніть до стану пюре, щоб залишилися великі шматочки.
5. У каструлю налийте 1,5 літра води і доведіть до кипіння. Викладіть в киплячу воду грибну кашу.
6. Додайте в каструлю вершковий сир, перемішайте і варіть до його розчинення. Потрібна густа консистенція, тому, якщо суп ще рідкий, варіть його на слабкому вогні до густої консистенції.
7. Готовий супчик за смаком посоліть і поперчіть. Розлийте суп по тарілках, наріжте кружальцями оливки і подрібніть зелень, прикрасьте суп і подавайте.
Подібні рецепти
Млинці з сьомгою і вершковим сиром
Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони) — 200 грам Телятина— ...
Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець
Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...
Гриби під вершковим соусом
Не знаю, що приготувати в якості основного блюда на обід або на вечерю до улюбленого гарніру? Спробуйте цей простий рецепт грибів під вершковим соусом, ідеально поєднуються з макаронами. опис приготування: Перед вами класичний рецепт грибів під вершковим соусом — простий, але в той же час дуж...
Шоколадні сердечка з вершковим мусом
Швидкий рецепт приготування дуже красивою солодощі з гіркого і білого шоколаду з кавою. опис приготування: Розламуємо плитку гіркого шоколаду на дрібні шматочки. Складаємо їх в металеву миску або в невелику каструльку. Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою відповідного діамет...