Рецепт Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше.
опис приготування:
Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? Одне і те ж блюдо, подану з різними гарнірами, залишає абсолютно різні враження у їдців.
Рекомендую як-небудь приготувати гарнір з кольорової капусти — простий у приготуванні, дуже смачний і відмінно поєднується з великою кількістю страв.
Спробуйте!
- Кольорова капуста— 1 штука
- яйця— 2 штуки
- борошно— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
Цветную капусту разбираем на соцветия и кладем в подсоленную воду на 20 хвилин. На огонь ставить не надо — мы замачиваем, а не варим.
Потім зливаємо воду, цветную капусту промываем под проточной водой, наполняем кастрюлю снова и теперь уже ставим на огонь. Доводим до кипения на умеренном огне, солимо за смаком.
Варим цветную капусту до мягкости, але не до повної готовності — це приблизно 10-15 хвилин. Затем воду с цветной капусты сливаем, однако стакан воды, в которой варился овощ, зберігаємо — ще стане в нагоді.
У каструлі розтоплюємо вершкове масло.
Добавляем муку и быстро перемешиваем.
Как только мука и масло схватятся — заливаем все это дело стаканом воды, в якій варилася капуста, і доводимо до кипіння.
Кипятим содержимое кастрюли около 5 хвилин, потом добавляем соль и варим до нужной густоты соуса.
Когда соус по консистенции станет напоминать жирные сливки, знімаємо його з вогню, добавляем в него примерно столовую ложку сливочного масла. перемішуємо.
Відокремлюємо білки від жовтків, желтки добавляем в соус. Взбиваем все вместе венчиком.
Получившимся соусом поливаем цветную капусту. Подаємо як гарнір. Смачного!
Подібні рецепти
Куряча грудка, запечена в сметані
Сьогодні на моєму обідньому столі легкий і ситний суп з цвітної капусти. Його можна зварити на курці або яловичині. Заправте його свіжою зеленню і подайте гарячим! опис приготування: Такий суп можна сміливо запропонувати і малюкам, адже він зварений на другому курячому бульйоні і продукти вхо...
Суп з цвітної капусти з сиром
Рецепт приготування легкого супу з кольорової капусти, Порт-salotų, часнику, курячого бульйону, білого сиру Чеддер і чебрецю. опис приготування: Кольорова капуста, не маючи яскравого кольору і вираженого аромату, створює ілюзію вершкового супу без додавання молока або вершків. У поєднанні з си...
Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти
Супи-пюре давно і міцно завоювали наш обідній стіл. ніжні, з kremovoy, бархатистою консистенцією, вони подобаються дорослим і дітям. Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти не виняток. опис приготування: Суп-пюре з гарбузом і цвітною капустою готується дуже просто, при цьому дуже бюджетно, незвич...
Суп з цвітної капусти
Рецепт приготування супу з кольорової капусти, лука, морква, селери, петрушки і молока з вершками. опис приготування: Ніжний овочевий суп має вершкову консистенцію і приємний аромат. паличка вершкового масла— 1 штука цибулини— 1/2 штуки морква— 1 штука стебло селери— 1 штука головки цвітної ...
Суп-пюре з брокколі і цвітної капусти
Суп-пюре з брокколі і цвітної капусти — просто джерело вітамінів і мікроеллементов. Цей суп одночасно наситить ваш організм енергією на довгий робочий день і подбає про фігуру. опис приготування: Головна відмінність супу-пюре від крем-супу — в начіл вершків. Крем-суп завжди готується з вершкам...