Рецепт Гарнір з цвітної капусти

Рецепт Гарнір з цвітної капусти
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше.

опис приготування:

Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? Одне і те ж блюдо, подану з різними гарнірами, залишає абсолютно різні враження у їдців.

Рекомендую як-небудь приготувати гарнір з кольорової капусти — простий у приготуванні, дуже смачний і відмінно поєднується з великою кількістю страв.

Спробуйте!


  • Кольорова капуста— 1 штука
  • яйця— 2 штуки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
Гарнір з цвітної капусти - фото крок 1 Підготуємо всі інгредієнти.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 2 Цветную капусту разбираем на соцветия и кладем в подсоленную воду на 20 хвилин. На огонь ставить не надомы замачиваем, а не варим.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 3 Потім зливаємо воду, цветную капусту промываем под проточной водой, наполняем кастрюлю снова и теперь уже ставим на огонь. Доводим до кипения на умеренном огне, солимо за смаком.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 4 Варим цветную капусту до мягкости, але не до повної готовності — це приблизно 10-15 хвилин. Затем воду с цветной капусты сливаем, однако стакан воды, в которой варился овощ, зберігаємо — ще стане в нагоді.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 5 У каструлі розтоплюємо вершкове масло.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 6 Добавляем муку и быстро перемешиваем.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 7 Как только мука и масло схватятсязаливаем все это дело стаканом воды, в якій варилася капуста, і доводимо до кипіння.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 8 Кипятим содержимое кастрюли около 5 хвилин, потом добавляем соль и варим до нужной густоты соуса.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 9 Когда соус по консистенции станет напоминать жирные сливки, знімаємо його з вогню, добавляем в него примерно столовую ложку сливочного масла. перемішуємо.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 10 Відокремлюємо білки від жовтків, желтки добавляем в соус. Взбиваем все вместе венчиком.

Гарнір з цвітної капусти - фото крок 11 Получившимся соусом поливаем цветную капусту. Подаємо як гарнір. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з цвітної капусти на м'ясному бульйоні

Куряча грудка, запечена в сметані

Сьогодні на моєму обідньому столі легкий і ситний суп з цвітної капусти. Його можна зварити на курці або яловичині. Заправте його свіжою зеленню і подайте гарячим! опис приготування: Такий суп можна сміливо запропонувати і малюкам, адже він зварений на другому курячому бульйоні і продукти вхо...

Суп з цвітної капусти з сиром

Суп з цвітної капусти з сиром

Рецепт приготування легкого супу з кольорової капусти, Порт-salotų, часнику, курячого бульйону, білого сиру Чеддер і чебрецю. опис приготування: Кольорова капуста, не маючи яскравого кольору і вираженого аромату, створює ілюзію вершкового супу без додавання молока або вершків. У поєднанні з си...

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти

Супи-пюре давно і міцно завоювали наш обідній стіл. ніжні, з kremovoy, бархатистою консистенцією, вони подобаються дорослим і дітям. Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти не виняток. опис приготування: Суп-пюре з гарбузом і цвітною капустою готується дуже просто, при цьому дуже бюджетно, незвич...

Суп з цвітної капусти

Суп з цвітної капусти

Рецепт приготування супу з кольорової капусти, лука, морква, селери, петрушки і молока з вершками. опис приготування: Ніжний овочевий суп має вершкову консистенцію і приємний аромат. паличка вершкового масла— 1 штука цибулини— 1/2 штуки морква— 1 штука стебло селери— 1 штука головки цвітної ...

Суп-пюре з брокколі і цвітної капусти

Суп-пюре з брокколі і цвітної капусти

Суп-пюре з брокколі і цвітної капусти — просто джерело вітамінів і мікроеллементов. Цей суп одночасно наситить ваш організм енергією на довгий робочий день і подбає про фігуру. опис приготування: Головна відмінність супу-пюре від крем-супу — в начіл вершків. Крем-суп завжди готується з вершкам...