Рецепти muscleman.com.ua
Печериці з сулугуні
традиційні грибочки, які люблять в Грузії, ви можете приготувати в якості закуски і на ваш святковий стіл. Рекомендую дуже простий рецепт відмінною закуски — печериць з сулугуні! опис приготування: Дуже проста закуска, зате виглядає як ефектно! Для приготування печериць з сулугуні вибирайте ве...
Сендвічі з ковбасою і халапеньо
Рецепт приготування сендвічів з ковбасою, халапеньйо і сиром. Апетитні сандвічі з пікантним халапеньо швидко вгамують голод. кількість порцій: 4 ковбаса для сніданку— 4 штуки(шматочки) яйця— 4 штуки молоко навпіл з вершками— ¼ Склянок сіль і перець— 1 За смаком баночка перцю халапеньо— 1 штука ...
Сендвічі в дорогу
Ми щоліта вантажимо намети і човен, садимо дитини в машину, беремо сендвічі в дорогу і їдемо подорожувати. Я роблю багато різних варіантів сендвічів, але наші улюблені - з індичкою, сиром і овочами. опис приготування: Особисто для мене сендвічі в дорогу - це не тільки перекус в дорозі, але і с...
Щербет з горіхами
оригінальний десерт, який можна приготувати до чаю або кави для всієї родини, це шалено солодкий щербет для ласунів! Показую і розповідаю, як приготувати щербет з горіхами в домашніх умовах. опис приготування: Щоб приготувати щербет з горіхами, знадобляться цукерки "; Корівка" з ніжною і солод...
Рецепти салат «наречена»
Фруктовий лаваш або пастила — відмінний спосіб переробки фруктів і ягід, причому, при мінімальній кількості цукру або зовсім без нього. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати фруктовий лаваш або пастилу дуже просто, Як це зробити, дивіться в покрокових рекомендаціях до рецептом. ф...
Суп з гарбуза
Я хочу показати вам оригінальний варіант приготування і подачі супу з гарбуза. Це прекрасне корисне, апетитне і красиве блюдо, яке прикрасить ваш буденний або святковий стіл. опис приготування: Отже, почитайте про те, як приготувати суп з гарбуза. Це зовсім нескладний варіант приготування кори...
Форель з яблуками
Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати. Викласти яблука розрізаною стороною вго...
Судак в вершках з лісовими грибами
Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...
Суп-пюре з гарбуза дієтичний
Низькокалорійне блюдо може бути ситним. Я не раз писала про таких рецептах. Воно повинно бути гарячим і мати багато складових, тоді відчуття ситості настає швидше. Мій варіант саме такий. опис приготування: Дізнайтеся про те, як приготувати суп-пюре з гарбуза дієтичний. Він є відмінним доказом...
Голубці «Ляльки Матрьошка»
Ваші близькі люблять голубці, але при цьому капуста залишається на тарілках? Тоді спробуйте приготувати їм такий варіант, вони оцінять ваше блюдо гідно. приступимо! опис приготування: Звичайно повозитися доведеться з ними трохи більше ніж з простими, але воно того варто. Гриби можна взяти будь...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Суп в гарбузі
Рецепт приготування гарбузового супу з вершками, кленовим сиропом і мускатним горіхом. опис приготування: Яскравий вершковий суп-пюре з гарбуза настільки ніжний, що встояти перед ним просто неможливо. Ви можете подати суп в звичайних мисках або тарілках, а можете здивувати гостей і піднести йо...
Французький пиріг з «Кіш»
Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога. опис приготування: Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. ...
Соус з сухих грибів
Пропоную вам дізнатися, як приготувати соус з сухих грибів, який прекрасно підійде практично до будь-якого м'ясної страви. Крім м'яса, соус добре поєднується і з іншими продуктами. опис приготування: Даний соус підійде для харчування і в Пост, якщо, наприклад, замінити молоко на воду, вершкове...
Грінки по-валлійська
Грінки по-валійска — національна закуска Валлійського регіону Сполученого Королівства Великобританії. Блюдо готується дуже просто і швидко, а смак викликає захват і захоплення! опис приготування: Грінки по-валлійська готуються зі свіжого французького багета, тоді грінки виходять особливо хруст...
Govyajya консерви
Я обожнюю домашню яловичу тушонку і сьогодні я хочу поділитися своїм улюбленим рецептом з вами. Сьогодні я розповім, як приготувати яловичу тушонку в домашніх умовах! опис приготування: консервований — це універсальний продукт, який стане в нагоді будь-якій господині завжди. консервований, при...
Грибний салат зі спаржею
Рецепт приготування незвичайного для слов'янської кухні салату, основну пікантність якому додадуть гриби і свіжі пагони спаржі. опис приготування: спаржа все частіше стає складовою частиною нашого раціону, і це чудово, оскільки аспарагус це дуже цінний продукт, володіє чудовими смаковими якост...
Солянка з нирками
Солянка - суп, улюблений багатьма. Я повністю заслужив! Адже це так смачно! Тарілка палючої наваристою соляночка хороша в будь-який час дня і року. А класична солянка неодмінно вариться з нирками. Заходьте, покажу, як саме. опис приготування: Нирки вимагають попередньої підготовки. І якщо для ...
Фаршировані помідори і кабачки
Класичний рецепт домашньої французької кухні. кількість порцій: 4 помідор— 4 штуки фарш із яловичини— 500 грам кабачки— 4 штуки шинка— 2 скибочки цибулина— 1 штука Порт-salotų— 2 штуки оливкова олія— — За смаком часник— 2 зубчики гілочка розмарину— 1 штука гілочка чебрецю— 1 штука лавровий лист...
Яловичина, томлена в оливковій олії
Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з не...