Рецепт Яловичина, томлена в оливковій олії
Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати!
опис приготування:
Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з недорогий частини яловичини.
- яловичина— 1,5 кілограма(будь-яка м'якоть, можна взяти грудинку на кістки)
- масло оливкове— 250 мілілітрів
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- суміш перців— 1 Чайна ложка
- розмарин свіжий— 1 штука(гілочка; якщо немає свіжого, візьміть щіпку сухого)
Налийте в чашу мультиварки трохи більше половини склянки оливкової олії, вкладиш м'ясо. Зверху викладіть цибулину, нарізану товстими кільцями, посипте м'ясо перцем і покладіть гілочку розмарину. Полийте м'ясо зверху залишками масла. НЕ солі.
Якщо є функція мультіповара, виставте температуру 90 градусів або поставте мультиварку в режим гасіння на 6 годин. Підійде так само режим томління або варіння холодцю. Можна приготувати м'ясо в духовці в чавунному посуді. важливо, щоб нагрівання було невеликим (не більше 95 градусів) і рівномірним. Перевертайте шматки м'яса раз в півгодини, намагаючись не протикати м'якоть.
Залежно від віку яловичини, м'ясо буде готове через 2-4 годину. Колір жаркого буде коричневим, корочка буде м'якою і дуже ароматною.
Готового м'яса дайте полежати на дошці або блюді 20 хвилин, прикрийте м'ясо фольгою.
При подачі посипте крупною сіллю. Подавайте зі свіжими овочами, зеленню і гострим перцем.
Подібні рецепти
Тісто для піци на оливковій олії
Гречка - універсальна, корисна каша за помірною ціною. Вона є найпопулярнішою серед круп, адже її можна готувати багатьма способами. Пропоную рецепт гречки, ловлення зі свининою. опис приготування: Для того, щоб приготувати гречку, ловлення зі свининою, спочатку займіться м'ясом. Потрібно обсм...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...