Рецепт Яловичина, томлена в оливковій олії

Рецепт Яловичина, томлена в оливковій олії
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати!


опис приготування:

Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з недорогий частини яловичини.

  • яловичина— 1,5 кілограма(будь-яка м'якоть, можна взяти грудинку на кістки)
  • масло оливкове— 250 мілілітрів
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • суміш перців— 1 Чайна ложка
  • розмарин свіжий— 1 штука(гілочка; якщо немає свіжого, візьміть щіпку сухого)
яловичина, томлена в оливковій олії - фото крок 1 М'ясо великими шматками промийте в крижаній воді і добре обсушити полотняною серветкою.

яловичина, томлена в оливковій олії - фото крок 2 Налийте в чашу мультиварки трохи більше половини склянки оливкової олії, вкладиш м'ясо. Зверху викладіть цибулину, нарізану товстими кільцями, посипте м'ясо перцем і покладіть гілочку розмарину. Полийте м'ясо зверху залишками масла. НЕ солі.

яловичина, томлена в оливковій олії - фото крок 3 Якщо є функція мультіповара, виставте температуру 90 градусів або поставте мультиварку в режим гасіння на 6 годин. Підійде так само режим томління або варіння холодцю. Можна приготувати м'ясо в духовці в чавунному посуді. важливо, щоб нагрівання було невеликим (не більше 95 градусів) і рівномірним. Перевертайте шматки м'яса раз в півгодини, намагаючись не протикати м'якоть.

яловичина, томлена в оливковій олії - фото крок 4 Залежно від віку яловичини, м'ясо буде готове через 2-4 годину. Колір жаркого буде коричневим, корочка буде м'якою і дуже ароматною.

яловичина, томлена в оливковій олії - фото крок 5 Готового м'яса дайте полежати на дошці або блюді 20 хвилин, прикрийте м'ясо фольгою.

яловичина, томлена в оливковій олії - фото крок 6 При подачі посипте крупною сіллю. Подавайте зі свіжими овочами, зеленню і гострим перцем.

Подібні рецепти

Гречка, томлена зі свининою

Тісто для піци на оливковій олії

Гречка - універсальна, корисна каша за помірною ціною. Вона є найпопулярнішою серед круп, адже її можна готувати багатьма способами. Пропоную рецепт гречки, ловлення зі свининою. опис приготування: Для того, щоб приготувати гречку, ловлення зі свининою, спочатку займіться м'ясом. Потрібно обсм...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Фарширована яловичина

Фарширована яловичина

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...