Рецепт Голубці «Ляльки Матрьошка»

Рецепт Голубці «Ляльки Матрьошка»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 35 хв.
Ваші близькі люблять голубці, але при цьому капуста залишається на тарілках? Тоді спробуйте приготувати їм такий варіант, вони оцінять ваше блюдо гідно. приступимо!

опис приготування:

Звичайно повозитися доведеться з ними трохи більше ніж з простими, але воно того варто. Гриби можна взяти будь-який, твердий сир можна замінити на моцарелу або блакитний. Прожилки у капусти потрібно зрізати або відбити, інакше будуть дещо жорстким. Смачного!

  • Свинина— 600 грам(пов'язані)
  • Капуста білокачанна— 1 штука(маленький кочан )
  • гриби смажені— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Рис відварний— 100 грам
  • бекон— 50 грам
  • сіль— 1 За смаком
  • Чорний перець— 1 За смаком
  • майонез— 1 Ст. ложка
  • кетчуп— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сир твердий— 70 грам
  • зелень— 1 пучок
Голубці Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Голубці Обсмажте дрібно різаний лук на гарячій сковорідці з рослинним маслом. Змішайте варений рис, гриби, цибуля, натертый сыр, подрібнену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.

Голубці Капусту відваріть і розділіть на окремі листки.

Голубці Вимийте і висушіть м'ясо, поріжте на порції. Відбийте шматки м'яса, сіль і poperčite.

Голубці Покладіть на кожен шматок начинку і щільно загорніть.

Голубці Загорніть м'ясо в капусту і обсмажте до золотистої скоринки на вершковому маслі з двох сторін. влийте 1/4 склянки води і тушкуйте під кришкою протягом 20 хвилин.

Голубці Поріжте залишки капусти і бекон, змішайте з майонезом і кетчупом, приправити сіллю.

Голубці Перекладіть у форму для запікання, полийте рідиною з сковороди. Розподіліть зверху капустяну масу.

Голубці запікайте при 180 градусах протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки.

Голубці відразу подавайте.

Голубці Смачного!

Подібні рецепти

Голубці без рису

Ліниві голубці (простий рецепт)

Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...

Голубці ідеальні

Голубці ідеальні

голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...

Голубці з овочів

Голубці з овочів

Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...