Рецепт Голубці «Ляльки Матрьошка»
Ваші близькі люблять голубці, але при цьому капуста залишається на тарілках? Тоді спробуйте приготувати їм такий варіант, вони оцінять ваше блюдо гідно. приступимо!
опис приготування:
Звичайно повозитися доведеться з ними трохи більше ніж з простими, але воно того варто. Гриби можна взяти будь-який, твердий сир можна замінити на моцарелу або блакитний. Прожилки у капусти потрібно зрізати або відбити, інакше будуть дещо жорстким. Смачного!
- Свинина— 600 грам(пов'язані)
- Капуста білокачанна— 1 штука(маленький кочан )
- гриби смажені— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Рис відварний— 100 грам
- бекон— 50 грам
- сіль— 1 За смаком
- Чорний перець— 1 За смаком
- майонез— 1 Ст. ложка
- кетчуп— 1 Ст. ложка
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- сир твердий— 70 грам
- зелень— 1 пучок
Обсмажте дрібно різаний лук на гарячій сковорідці з рослинним маслом. Змішайте варений рис, гриби, цибуля, натертый сыр, подрібнену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.
Капусту відваріть і розділіть на окремі листки.
Вимийте і висушіть м'ясо, поріжте на порції. Відбийте шматки м'яса, сіль і poperčite.
Покладіть на кожен шматок начинку і щільно загорніть.
Загорніть м'ясо в капусту і обсмажте до золотистої скоринки на вершковому маслі з двох сторін. влийте 1/4 склянки води і тушкуйте під кришкою протягом 20 хвилин.
Поріжте залишки капусти і бекон, змішайте з майонезом і кетчупом, приправити сіллю.
Перекладіть у форму для запікання, полийте рідиною з сковороди. Розподіліть зверху капустяну масу.
запікайте при 180 градусах протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки.
відразу подавайте.
Смачного!
Подібні рецепти
Ліниві голубці (простий рецепт)
Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...
Голубці ідеальні
голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Голубці з овочів
Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...
Голубці з бурякової гички
Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...