Рецепт Французький пиріг з «Кіш»

Рецепт Французький пиріг з «Кіш»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога.

опис приготування:

Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. Завдяки використовуваним складовим, пиріг виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. пробуйте!

  • борошно— 1,5 склянки(Для тіста)
  • сіль— За смаком
  • яйця— 2 штуки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Лосось або форель— 250 грам(Для начинки )
  • вершки— 250 мілілітрів
  • молоко— 100 мілілітрів
  • сир— 150 грам
  • яйця— 3 штуки
  • сіль, мускатний горіх— За смаком
1 приготуємо тісто. Вершкове масло, розрізане на шматочки, перемішайте з просіяного борошном і сіллю. Потім додайте яйця і сметану. Сформуйте з тіста кулю і приберіть на 30 хвилин в холодильник.

2 Тепер готуємо начинку для пирога. Для цього збиваємо яйця з вершками і молоком, туди ж додаємо натертий сир і мускатний горіх.

3 Тепер формуємо пиріг. Для цього розгортаємо тісто і викладаємо його у форму з бортиками. На тісто викладаємо нарізані шматочки риби, потім зелень. Все це заливаємо сирною сумішшю. Зверху також посипаємо тертим сиром і паприкою. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Пиріг & Quot; Поцілунок" готовий, смачного!

Подібні рецепти

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Курка з рисом в мультиварці

Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...

Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром

Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром

Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвили...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...