Рецепти muscleman.com.ua
Французькі тости з ваніллю
Для смачного сніданку пропоную вам рецепт, як приготувати французькі тости з ваніллю. Пшеничний хліб просочується солодкої молочно-яєчною сумішшю з корицею і присмажується на вершковому маслі. опис приготування: Хрустка піджареної корочка і ніжний, тане в роті м'якуш. Тости повинні добре просо...
Свиняча корейка з інжиром і винним соусом
Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...
Суп з копченої риби
До вашої уваги — простий рецепт супу з копченої риби, який готується швидко, а виходить ароматним і смачним. Так що в якості альтернативи набридливим м'ясним супів відмінно підійде! опис приготування: З великим задоволенням ділюся з вами новою знахідкою — рецептом приготування супу з копченої ...
Суп з картопляними кульками
Дуже смачний суп! На смак кульки схожі на манні, з капустяним присмаком, тому як в супі є два види капусти. дивіться, як приготувати суп з картопляними кульками! опис приготування: Якщо ви не любите капусту в супах, то сміливо замінюйте її іншими овочами або вермішеллю, суп від цього не постра...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Квасолевий суп Дав Таркарі — вегетаріанський суп, який прийшов до нас з Індії. Існує багато різних видів і способів приготування цього супу. Тут пропонується рецепт Дав Таркарі з квасолі! опис приготування: Квасолевий суп Дав Таркарі слід подавати гарячим, разом з хлібом, прикрасивши суп зелен...
Хліб з журавлиною
Рецепт приготування хліба з вівсяними пластівцями, журавлиною, кардамоном і імбиром. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити маслом форму для випічки, посипати борошном. Викласти вівсяні пластівці на аркуші для випічки і запікати до золотисто-коричневого кольору ...
Фруктовий лаваш
Фруктовий лаваш або пастила — відмінний спосіб переробки фруктів і ягід, причому, при мінімальній кількості цукру або зовсім без нього. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати фруктовий лаваш або пастилу дуже просто, Як це зробити, дивіться в покрокових рекомендаціях до рецептом. ф...
Яловичина в медовому соусі
Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах! опис приготування: Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичин...
Frittata
Frittata — це традиційний італійський омлет, який віддалено нагадує те, що під брендом омлету готують вітчизняні кулінари. Ділюся рецептом з фото. опис приготування: Подібно до нашого омлету, італійський омлет фріттата практично може готуватися з будь-якими інгредієнтами. Найбільш популярним і...
Суп з ковбасою і капустою
Рецепт приготування легкого супу з простих інгредієнтів - ковбаси, картоплі і капусти. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і варити до м'якості, помішуючи, 2 до 3 хвилин. Додати часник і червоний перець ,готувати 1 хвилину. Додати картоплю і б...
Стейк з помідорами і зеленою цибулею
Рецепт приготування смаженої на грилі яловичого стейка з помідорами чері і зеленою цибулею. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Злегка змастити маслом грати. Приправити яловичі стейки сіллю і перцем. Обсмажувати стейки на грилі від 3 до 4 хвилин з кожного боку до готовност...
Фарш з баклажанами і помідорами
Дуже смачні запечені баклажани, фаршировані фаршем з помідорами, присипані твердим сиром. Блюдо готується в духовці і подається до столу в гарячому вигляді. Підійде для легкої вечері! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування фаршу з баклажанами і помідорами. З баклажанів формуються ...
Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром
Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...
Яловичина, запечена в рукаві
мабуть, єдиний безпрограшний варіант приготування яловичини — це замаринувати її і потім запекти м'ясо в рукаві, так яловичина виходить дуже смачною і при цьому не втрачає своєї соковитості. опис приготування: Коли готуєш яловичину, потрібно бути дуже уважним при виборі рецепта, адже в деяких ...
Спагеті з сиром і салатом
Рецепт приготування спагетті з сиром горгонзола, цибулею і салатом ескаріол. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити спагетті до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом нагріти 2 столові лож...
Яловичина тушкована з грибами
Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...
Солодкі рулетики-грінки по-французьки
Дуже оригінальна смачна ідея солодкого десерту з тостового хліба з начинкою з полуниці. пробуйте, як приготувати солодкі рулетики-грінки по-французьки. Це простіше простого! опис приготування: Такі греночкі стануть улюбленими ласощами ваших дітей. З молоком вони просто неймовірно смачні, ніжні...
Шоколадні тістечка з волоськими горіхами
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, какао і волоськими горіхами. опис приготування: Цей рецепт спеціально для любителів шоколаду, у яких немає багато часу. Тістечка добре подавати з ванільним морозивом і карамельним соусом. напівсолодкого шоколаду— 240 грам розпушувача— 1/2 чайних ложк...
Свиняча голова запечена в духовці
розповіла мені, як приготувати свинячу голову, запечену в духовці, колись давно моя тітка. У неї завжди це дуже добре виходило. Тепер цим же можу похвалитися і я! опис приготування: Перед цим голову можна попередньо відмочити в тазику (відрі) в воді з сіллю (на ніч). Вранці знову промийте її і...
Гаджар Pwlaw
Гаджар Пулау - це популярне індійське блюдо з рису, воістину гідне найдорожчих ресторанів! На перший погляд це звичайний плов, але після першої ложки ви зрозумієте, що це абсолютно інше блюдо. опис приготування: Гаджар Пулау стане фаворитом будь-якого столу: тут золотистий підсмажений рис з яс...