Рецепт Яловичина в медовому соусі
Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах!
опис приготування:
Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичину на вогні. Пам'ятайте, що якщо це трапиться, м'ясо може вийде жорстким. Мед відмінно поєднується в м'ясом. насичує смак, створює чудовий аромат. Спробуйте, ви полюбите це блюдо. Рецепт яловичини в медовому соусі для вас.
- філе яловичини— 1 кілограм
- борошно— 1-2 Ст. ложок
- Вершкове масло— 50 грам
- Ріпчаста цибуля— 1 штука(Маленька цибулина.)
- часник— 2 зубчики
- мед— 1 Ст. ложка
- Мал— 200-400 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
Додати сіль, поперчіть яловичину за смаком і ізвалять в борошні.
Розтопіть на сковороді вершкове масло.
Дрібно порубати цибулю і часник. Обсмажте до м'якості на вершковому маслі.
Потім киньте на сковороду яловичину. Обсмажте разом з цибулею і часником.
Коли яловичина буде майже готова, додайте столову ложку меду. все перемішайте. Гасіть до повної готовності яловичини. хвилин 10-15.
Поки яловичина гаситися, зваріть рис. Подавайте до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Запіканка з сиру і манки
Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...
Яловичина в соусі «Наршараб»
М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...
Яловичина в білому соусі
Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...
Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...
Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...