Рецепт Яловичина в медовому соусі

Рецепт Яловичина в медовому соусі
Кількість порцій: 1-3 Час приготування: 40 хв.
Ніжна яловичина в медовому соусі добре поєднується з рисом. Ця страва нагадує страви східної кухні. Обов'язково спробуйте приготувати яловичину в медовому соусі в домашніх умовах!

опис приготування:

Яловичина в медовому соусі готується під строгим контролем. Намагайтеся не перетримати яловичину на вогні. Пам'ятайте, що якщо це трапиться, м'ясо може вийде жорстким. Мед відмінно поєднується в м'ясом. насичує смак, створює чудовий аромат. Спробуйте, ви полюбите це блюдо. Рецепт яловичини в медовому соусі для вас.

  • філе яловичини— 1 кілограм
  • борошно— 1-2 Ст. ложок
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(Маленька цибулина.)
  • часник— 2 зубчики
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Мал— 200-400 грам
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Яловичина в медовому соусі - фото крок 1 Помийте і наріжте яловичину тонкими шматочками.

Яловичина в медовому соусі - фото крок 2 Додати сіль, поперчіть яловичину за смаком і ізвалять в борошні.

Яловичина в медовому соусі - фото крок 3 Розтопіть на сковороді вершкове масло.

Яловичина в медовому соусі - фото крок 4 Дрібно порубати цибулю і часник. Обсмажте до м'якості на вершковому маслі.

Яловичина в медовому соусі - фото крок 5 Потім киньте на сковороду яловичину. Обсмажте разом з цибулею і часником.

Яловичина в медовому соусі - фото крок 6 Коли яловичина буде майже готова, додайте столову ложку меду. все перемішайте. Гасіть до повної готовності яловичини. хвилин 10-15.

Яловичина в медовому соусі - фото крок 7 Поки яловичина гаситися, зваріть рис. Подавайте до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина в цибульному соусі

Запіканка з сиру і манки

Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...

Яловичина в соусі «Наршараб»

Яловичина в соусі «Наршараб»

М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі

Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо? опис приготування: Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринуват...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...