Рецепт Гаджар Pwlaw

Рецепт Гаджар Pwlaw
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
Гаджар Пулау - це популярне індійське блюдо з рису, воістину гідне найдорожчих ресторанів! На перший погляд це звичайний плов, але після першої ложки ви зрозумієте, що це абсолютно інше блюдо.

опис приготування:

Гаджар Пулау стане фаворитом будь-якого столу: тут золотистий підсмажений рис з яскравими помаранчевими акцентами з моркви, легкі нотки кокоса і, звичайно ж, солодкість родзинок, яка надає смаку завершеність. що, це блюдо одне з моїх улюблених, і готую його я дуже часто. А сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати гаджур Пулау. впевнена, вам це блюдо обов'язково сподобається!

  • рис довгозерний— 1 Склянка
  • морква— 1 штука
  • Кокосова стружка— 2 Ст. ложки
  • кунжут— 1 Ст. ложка
  • Ізюм— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • вода— 2 склянки
  • обкладинка— 1 штука(паличка)
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Гаджар Pwlaw - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Гаджар Pwlaw - фото крок 2 Моркву натріть на дрібній тертці.

Гаджар Pwlaw - фото крок 3 У великій сковороді розігрійте олію, Відведіть туди всі підготовлені спеції, корицю і кунжут. Злегка обсмажте і додайте рис. Готуйте кілька хвилин на середньому вогні, поки рис не отримає красивий золотистий відтінок.

Гаджар Pwlaw - фото крок 4 Тепер відправте в сковороду моркву, родзинки, кокосову стружку, додайте сіль за смаком. Перемішайте і залийте водою. Накрийте кришкою і готуйте 20-25 хвилин, поки рис не стане м'яким і повітряним, а вся рідина не вбереться. Готову страву залиште під кришкою ще на 5-7 хвилин. А тим часом займіться сервіровкою столу.

Гаджар Pwlaw - фото крок 5 Гаджар Пулау готовий! До нього не потрібно нікого м'яса, смак його повністю завершено. Їжте із задоволенням!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Кускус з нутом

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...