Рецепт Свиняча корейка з інжиром і винним соусом
Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну.
опис приготування:
Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. Вилити жир зі сковороди все, залишивши 1 столову ложку жиру. Поставити сковороду в духовку і продовжувати смажити від 25 до 35 хвилин. Викласти свинину на тарілку і накрити алюмінієвою фольгою.
Поставити сковороду на середній вогонь, додати цибулю і смажити до м'якості, від 2 до 3 хвилин. Додати борошно, готувати, помішуючи, 30 секунд. Поступово додати портвейн. готувати, поки соус не загусне, від 2 до 3 хвилин. Додати інжир, готувати приблизно 1 хвилину.
Нарізати свинину на частини і подавати з інжиром і соусом з портвейну.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- безкісткового філе свинини— 650 грам
- Luk-salotų— 1 штука(нарізаний кубиками)
- борошна— 1 Ст. ложка
- portveyna— 1 Склянка
- свіжого інжиру— 220 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
Поставити сковороду на середній вогонь, додати цибулю і смажити до м'якості, від 2 до 3 хвилин. Додати борошно, готувати, помішуючи, 30 секунд. Поступово додати портвейн. готувати, поки соус не загусне, від 2 до 3 хвилин. Додати інжир, готувати приблизно 1 хвилину.
Нарізати свинину на частини і подавати з інжиром і соусом з портвейну.
Подібні рецепти
Запечений лосось з винним соусом
Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...
Свиняча корейка з домашнім кетчупом
Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...
Свиняча корейка з травами
Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...
Свиняча корейка зі сквошем
Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...
Свиняча корейка в соєвому клярі
Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...