Рецепт Яловичина, запечена в рукаві

Рецепт Яловичина, запечена в рукаві
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 40 хв.
мабуть, єдиний безпрограшний варіант приготування яловичини — це замаринувати її і потім запекти м'ясо в рукаві, так яловичина виходить дуже смачною і при цьому не втрачає своєї соковитості.

опис приготування:

Коли готуєш яловичину, потрібно бути дуже уважним при виборі рецепта, адже в деяких випадках м'ясо виходить пересушеним і його просто неможливо їсти. Тому я хочу запропонувати вам дуже хороший перевірений часом варіант і розповісти, як зробити яловичину, запечену в рукаві. У цьому рецепті все гранично просто: спочатку ми маринуємо м'ясо, а потім поміщаємо його в рукав і відправляємо в духовку — в результаті яловичина виходити дивовижна, дуже соковита і ніжна. Тільки відразу попереджаю, якщо ви не любите гостру їжу, вам необхідно виключити з цього рецепта приготування яловичини, запеченої в рукаві, гострі спеції, такі як імбир і червоний перець.

1) Насамперед потрібно добре промити м'ясо, очистити його від плівочок і висушити яловичину паперовим рушником.

2) Тепер змішуємо в мисочці соєвий соус, рослинна олія, тертий імбир, подрібнений часник і спеції. Я маринад НЕ солю, мені достатньо і що міститься в соєвому соусі солі, але ви можете додати трохи.

3) Далі викладаємо м'ясо в глибоку миску і заливаємо його приготовленим маринадом. Ми залишаємо яловичину маринуватися при кімнатній температурі на пів години, за цей час м'ясо слід перевернути кілька разів на іншу сторону.

4) через 30 хвилин акуратно перекладаємо яловичину в рукав, гарненько його зав'язуємо і викладаємо на деко. Відправляємо м'ясо в розігріту до 200 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Поки м'ясо готується, ви можете зробити свій улюблений гарнір і подати всі разом на стіл. Приємного всім апетиту!


  • яловичина— 700-800 грам(поясничная часть)
  • соус соєвий— 0,5 склянки
  • Масло рослинне— 1/4 склянки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Імбир свіжий подрібнений— 3 чайних ложки
  • спеції— — За смаком(перець чорний мелений, перец красный острый молотый)
  • сіль— — За смаком
Коли готуєш яловичину, потрібно бути дуже уважним при виборі рецепта, адже в деяких випадках м'ясо виходить пересушеним і його просто неможливо їсти. Тому я хочу запропонувати вам дуже хороший перевірений часом варіант і розповісти, як зробити яловичину, запечену в рукаві. У цьому рецепті все гранично просто: спочатку ми маринуємо м'ясо, а потім поміщаємо його в рукав і відправляємо в духовку — в результаті яловичина виходити дивовижна, дуже соковита і ніжна. Тільки відразу попереджаю, якщо ви не любите гостру їжу, вам необхідно виключити з цього рецепта приготування яловичини, запеченої в рукаві, гострі спеції, такі як імбир і червоний перець.

1) Насамперед потрібно добре промити м'ясо, очистити його від плівочок і висушити яловичину паперовим рушником.

2) Тепер змішуємо в мисочці соєвий соус, рослинна олія, тертий імбир, подрібнений часник і спеції. Я маринад НЕ солю, мені достатньо і що міститься в соєвому соусі солі, але ви можете додати трохи.

3) Далі викладаємо м'ясо в глибоку миску і заливаємо його приготовленим маринадом. Ми залишаємо яловичину маринуватися при кімнатній температурі на пів години, за цей час м'ясо слід перевернути кілька разів на іншу сторону.

4) через 30 хвилин акуратно перекладаємо яловичину в рукав, гарненько його зав'язуємо і викладаємо на деко. Відправляємо м'ясо в розігріту до 200 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Поки м'ясо готується, ви можете зробити свій улюблений гарнір і подати всі разом на стіл. Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами

Картопля в духовці

Хочу поділитися цікавим рецептом приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Запікається яловичина в формі закусочних рулетиків. опис приготування: Це простий рецепт приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Насправді при наявності готового м'яса можна обійтися і без ...

Яловичина, запечена в духовці

Яловичина, запечена в духовці

Що може бути корисніше, ніж яловичина, ще й запечена? ніякого жиру, один суцільний білок:) рекомендую рецепт, як приготувати яловичину, запечену в духовці. І на обід, і на вечерю - відмінне блюдо! опис приготування: М'ясо необхідно використовувати виключно свіже, не морожене. Час приготування...

Горбуша в рукаві

Горбуша в рукаві

Сьогодні я пропоную вам мінімалістичний рецепт горбуші, приготовленої в рукаві. Горбуша в рукаві виходить низькокалорійної, але насиченою корисними речовинами. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: Сама по собі горбуша — досить суха риба. Тому запікати її потрібно обережно, так ...

Скумбрія в рукаві

Скумбрія в рукаві

Сьогодні я вам розповім, як зробити скумбрію в рукаві. Дуже корисне і ніжне блюдо. Цей рецепт дуже стане в нагоді тим, хто рахує калорії і піклується про своє здоров'я. опис приготування: Якщо ви прийшли з роботи втомлена, голодна, а вдома нічого готового немає, а незабаром прийде чоловік — то...

Гусь з яблуками в рукаві

Гусь з яблуками в рукаві

Ця страва в приготуванні зовсім нескладна і виходить чудово завжди. Рукав для запікання позбавить вас від зайвого миття посуду і допоможе зробити м'ясо соковитим і ніжним на смак. опис приготування: Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками ...