Рецепт Спагеті з грибами у вершковому соусі
смачне, ситне і поживне блюдо для всієї родини, яке готується всього за 20 хвилин. розповідаю, як приготувати спагетті з грибами у вершковому соусі. Подавайте його відразу після приготування.
опис приготування:
З таким соусом можна подавати не тільки спагетті, але і будь-які види пасти. Для смаку і насиченого запаху додаю ще трохи бекону, можна замінити його куркою, овочами. Страва не готують про запас, краще зробіть порційно. А ось соус можна зробити заздалегідь, а потім розігрійте і перемішайте з пастою.
- гриби— 200 грам
- бекон— 3 скибочки
- спагеті— 250 грам
- вершки— 150 мілілітрів
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- базилік— За смаком
- сіль, перець— За смаком
2. Очистіть і дрібно наріжте цибулину, часник.
3. Надішліть подрібнені овочі в добре розігріту сковороду, перемішайте і обсмажуйте до м'якості.
4. вимийте гриби, відокремте ніжки від капелюшків і приберіть їх (ніжки) в бік. Наріжте капелюшки тонкими пластинками.
5. Коли цибуля в сковороді вже м'який, викладіть до нього гриби.
6. Наріжте скибочки бекону невеликими шматочками і додайте їх до грибів, він додасть запах.
7. Тим часом в киплячу на плиті воду відправте спагетті, перемішайте і доведіть до кипіння, потім варіть до готовності.
8. У сковороду до грибів і цибулі влийте жирні вершки.
9. Додайте в сковороду сіль, перець і будь-які за смаком спеції.
10. Перемішайте все вміст, готуйте кілька хвилин.
11. Готові спагетті викладіть в друшляк, потім перекладіть в сковороду до грибів і вершковому соусу.
12. Вимийте і дрібно нарубати листя зеленого базиліка, додайте їх в сковороду, перемішайте.
13. Подавайте спагетті з грибами у вершковому соусі відразу, смачного!
Подібні рецепти
Спагеті з лососем у вершковому соусі
Пропоную відмінний рецепт з приготування спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі. Особливо сподобається любителям морепродуктів. Дуже добре підходить для святкового, романтичної вечері. опис приготування: Не всі знають, як правильно приготувати спагетті з чорнилом каракатиці в вершко...
Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...
Фарфалле з лососем у вершковому соусі
& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно. опис приготування: Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час...
Фетучіні з лососем у вершковому соусі
Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...
Гребінці у вершковому соусі
Відмінне морське блюдо до вашого столу — гребінці у вершковому соусі. легко готуються, а за рахунок ароматного соусу мають дуже вишуканий смак. До того ж блюдо дуже привабливо виглядає на столі! опис приготування: Простий рецепт приготування гребінців в вершковому соусі, до ваших послуг. Все щ...