Рецепт Хліб з журавлиною

Рецепт Хліб з журавлиною
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування хліба з вівсяними пластівцями, журавлиною, кардамоном і імбиром.


опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити маслом форму для випічки, посипати борошном. Викласти вівсяні пластівці на аркуші для випічки і запікати до золотисто-коричневого кольору і появи аромату, близько 10 хвилин. Подрібнити пластівці в кухонному комбайні. Викласти у велику миску, додати борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль і кардамон. перемішати.

В окремій мисці змішати разом йогурт, масло і яйця віночком. Зробити поглиблення в центрі борошняної суміші і вилити яєчну суміш. Додати журавлину і імбир.

Викласти суміш у підготовлену форму, розрівняти поверхню гумовим шпателем. випікати близько 50 хвилин. Перевірити хліб після 30 хвилин і накрити алюмінієвою фольгою, якщо він темніє дуже швидко. дати охолонути 10 хвилин в формі, а потім витягти з форми і дати охолонути повністю. Нарізати і подавати.


  • масла каноли— 1/4 склянки
  • вівсяних пластівців— 1 Склянка
  • борошна— 1 Склянка
  • цукру— 1/2 склянки
  • журавлини— 1 Склянка
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • кардамону— 1/2 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити маслом форму для випічки, посипати борошном. Викласти вівсяні пластівці на аркуші для випічки і запікати до золотисто-коричневого кольору і появи аромату, близько 10 хвилин. Подрібнити пластівці в кухонному комбайні. Викласти у велику миску, додати борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль і кардамон. перемішати.

В окремій мисці змішати разом йогурт, масло і яйця віночком. Зробити поглиблення в центрі борошняної суміші і вилити яєчну суміш. Додати журавлину і імбир.

Викласти суміш у підготовлену форму, розрівняти поверхню гумовим шпателем. випікати близько 50 хвилин. Перевірити хліб після 30 хвилин і накрити алюмінієвою фольгою, якщо він темніє дуже швидко. дати охолонути 10 хвилин в формі, а потім витягти з форми і дати охолонути повністю. Нарізати і подавати.


Подібні рецепти

Грушевий коктейль і журавлиною

Грушевий хліб з горіхами і журавлиною

Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину. опис приготування: Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл. Розділити груш...

Шарлотка з журавлиною і яблуками

Шарлотка з журавлиною і яблуками

Не завжди для приготування шарлотки є антонівка, тоді можна зробити шарлотку з журавлиною і яблуками. Журавлина дасть необхідну кислинку і прикрасить пиріг. Журавлина майже у всіх є в холодильнику. опис приготування: Шарлотка з журавлиною і яблуками робиться дуже просто за класичним рецептом....

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом — шикарний десерт для святкового вечері або романтичного вечора. Виглядає мус приголомшливо, а його смак стане чудовою ноткою на завершення трапези. опис приготування: Шоколадний мус з журавлиною і лаймом готується просто. Спочатку треба розтопити на водяні...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...