Рецепт Спагетти с горошком и цуккини

Рецепт Спагетти с горошком и цуккини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготовления спагетти с зеленым горошком, цукіні, базиликом и сыром.


опис приготування:

У великій каструлі довести воду до кипіння, додати 1 чайну ложку солі. Добавить горошек и варить до мягкости, від 3 до 4 хвилин для свіжого горошку і 1 минута для замороженного. використовуючи шумовку, выложить горох к миску, відкласти в сторону. Добавить цуккини в кастрюлю и варить 30 секунд. Викласти в миску з горохом.

Выложить йогурт и базилик в большую жаропрочную миску, приправити сіллю і перцем. Установить миску над кипящей водой и взбивать венчиком, пока смесь теплая, близько 1 хвилини. Зняти з вогню. Добавить смесь к горошку и цуккини в миску, відкласти в сторону.

Відварити макарони в підсоленій киплячій воді, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду. Добавить макароны к овощами с соусом, і перемішати. Приправити сіллю і перцем, посыпать сыром и подавать.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • цукіні— 240 грам(нарезанных вдоль на ломтики)
  • спагетті— 450 грам
У великій каструлі довести воду до кипіння, додати 1 чайну ложку солі. Добавить горошек и варить до мягкости, від 3 до 4 хвилин для свіжого горошку і 1 минута для замороженного. використовуючи шумовку, выложить горох к миску, відкласти в сторону. Добавить цуккини в кастрюлю и варить 30 секунд. Викласти в миску з горохом.

Выложить йогурт и базилик в большую жаропрочную миску, приправити сіллю і перцем. Установить миску над кипящей водой и взбивать венчиком, пока смесь теплая, близько 1 хвилини. Зняти з вогню. Добавить смесь к горошку и цуккини в миску, відкласти в сторону.

Відварити макарони в підсоленій киплячій воді, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду. Добавить макароны к овощами с соусом, і перемішати. Приправити сіллю і перцем, посыпать сыром и подавать.


Подібні рецепти

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Коктейль щастя

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою

Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...

Яловичина з горошком

Яловичина з горошком

Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею і квасолею. опис приготування: Це азіатське блюдо готується дуже швидко і неодмінно порадує ваших гостей. стейка яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудзяного крохмалю— 2 С...

Вершкова паста з горошком

Вершкова паста з горошком

Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіл...