Рецепти muscleman.com.ua

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Печериці в сметані

Печериці в сметані

Рецепт приготування смажених грибів в сметані. кількість порцій: 2 печериці— 300 грам цибуля— 150 грам крем— 3 Ст. ложки рослинна олія— 1 штука перець— 1 штука сіль— 1 штука складові Дрібно нарізаємо цибулю. Нарізаємо гриби пластиками. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...

Грибна запіканка з картоплею

Грибна запіканка з картоплею

Просте блюдо і одночасно смачне і ситне. А грибочки надають своєрідний і неповторний аромат і смак. обов'язково спробуйте! опис приготування: Це смачне блюдо готуйте так: подрібніть цибулю, морква і поріжте гриби. Обсмажте окремо гриби з цибулею і морква з невеликою кількістю цибулі. Коли морк...

Грибний суп в Бородінському хлібі

Tiramicu корпус і маскарпоне вершки

Не так давно побачила цей рецепт і готова поділитися з вами. Цей грибний суп в Бородінському хлібі в домашніх умовах стане відмінним рішенням для обіду всією сім'єю. опис приготування: Давно хотіла спробувати приготувати грибний суп в Бородінському хлібі в домашніх умовах саме за цим рецептом....

Суші-роли по-українськи

Суші-роли по-українськи

Хочу відкрити вам українську версію ролів. Цікаві і дуже навіть смачні, вони і прикрасять ваш стіл, і порадують вас своїм незвичайним смаком. опис приготування: Заздалегідь нажарьте тонких млинців і зробіть картопляне пюре. Намажте пюре на кожен млинець, викладіть огірки, перець і оселедець. С...

Листковий салат зі смаженими печерицями

Листковий салат зі смаженими печерицями

Листковий салат зі смаженими печерицями — цілком може замінити ситна вечеря. Приголомшливо смачне поєднання інгредієнтів підкорить ваше серце і шлунок назавжди! Салат простий і швидкий в приготуванні. опис приготування: Цей салат дуже смачний, ніжний, готувати його дуже просто. обов'язково спр...

Соус з сушених грибів

Соус з сушених грибів

грибний соус — універсальне блюдо. В тому сенсі, що його можна подавати практично до будь-якого іншого страви. Тут я викладу рецепт приготування соусу з сушених грибів з фото. опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу з сушених грибів. Його ще називають грибним соусом по-францу...

Суп зі свинячих реберець

Суп зі свинячих реберець

думаєте, який супчик приготувати на обід? Ось Вам ідея - суп зі свинячих реберець! Дуже смачний і ситний! опис приготування: Приготуйте суп зі свинячих реберець за цим рецептом, і Ви не пошкодуєте! Суп настільки поживний, що цілком може замінити навіть друга страва. А вже про його смакових яко...

Суп «Xarco» (смачний)

Суп «Xarco» (смачний)

Яскраво-червоний & Quot; Xarco" є, мабуть, найулюбленішим з перших страв в нашій родині. Сьогодні я розповім вам рецепт, який вже кілька поколінь передається в нашій родині з рук в руки. опис приготування: Перед подачею можна прикрасити готовий суп подрібненою петрушкою, яка додасть смак і аро...

Солоні огірки з медом

Солоні огірки з медом

Солоні огірки з медом — національна білоруська закуска. Закушують ними зазвичай самогон. Все просто: потрібен тільки мед та солоні огірки. Якщо ви вже виросли і ще не пробували — раджу! опис приготування: Описати смак солоних огірків з медом непросто. може, Бунін або інший російський класик і ...

Фаршировані печериці

Фаршировані печериці

Хочу вам розповісти, як приготувати фаршировані печериці в домашніх умовах. смачно, ситно, але при цьому вельми делікатно виходить, адже і виглядає блюдо красиво, і смак його радує! опис приготування: Рецепт приготування фаршированих печериць перед вами. смачне, ситне і дуже апетитне блюдо. Ко...

Солодкі очі на Хеллоуїн

Солодкі очі на Хеллоуїн

Солодкі очі на Хеллоуїн можна просто і швидко приготувати з крекерів, сирного або вершкового сиру, шоколадного крему і шоколадних крапельок. це — легкий десерт до чаю на страшно-веселе свято. опис приготування: Солодкі очі можуть стати не тільки святкової солодкої закускою на Хеллоуїн, але і б...

Французькі макарони

Французькі макарони

Макарони популярні не тільки в Італії, але і в принципі по всьому світу. У Франції їх люблять не менше, ніж на батьківщині, тому придумали чимало рецептів приготування цієї страви. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати французькі макарони, то просто прочитайте цей рецепт. Так...

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо. опис приготування: Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. ...

Вершковий соус для пасти

Вершковий соус для пасти

Чи плануєте подати на вечерю пасту? Тоді розповім про простому рецепті, як приготувати вершковий соус для пасти, який можна використовувати не тільки для пасти, але і для м'яса, овочів та інших страв. опис приготування: Не всі люблять томатний соус до пасти, він може викликати підвищену кислот...

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна - м'яка, гладенька, з приємним кислуватим присмаком лимона. Робиться вона дуже легко, спробуйте! можливо, саме така глазур буде вам до смаку. опис приготування: Готову глазур для паски лимонну необхідно відразу нанести на поверхню пасок. Вона легко і рівномірно лягає,...

Гомілка куряча в духовці

Гомілка куряча в духовці

М'ясні страви найчастіше готують на обід або вечерю. Запечені в духовці гомілки підійдуть для того, щоб нагодувати велику компанію людей. Завдяки соусу гомілки виходять дуже соковитими і ніжними. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати смачну і соковиту курочку, то запікайте її в вершков...

Солянка в казані

Солянка в казані

насичена, ситна і дуже смачна солянка в казані в домашніх умовах — прекрасна ідея для обіду. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим наваристий вона вийде. опис приготування: Це нескладний рецепт приготування солянки в казані, в який можна використовувати абсолютно будь-які м'яс...

Французький салат

Французький салат

Рецепт приготування французького ресторанного салату в домашніх умовах. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 180 градусів. Обваляти шматочки французького багета в часниковому маслі. Випікати на аркуші для випічки до хрусткої скоринки, приблизно 15-20 хвилин. 2. Крупно порубати салат і зе...