Рецепт Французький салат

Рецепт Французький салат
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування французького ресторанного салату в домашніх умовах.

опис приготування:

1. Розігріти духовку до 180 градусів. Обваляти шматочки французького багета в часниковому маслі. Випікати на аркуші для випічки до хрусткої скоринки, приблизно 15-20 хвилин.

2. Крупно порубати салат і зелень.

3. Змішати гірчицю з оливковою олією сіллю і перцем. Заправити цим соусом салат. Посипати шматочками французької булки.

  • французька булка— 1/4 штуки(нарізати кубиками)
  • latuk— 1/2 штуки
  • кервель— 4 штуки
  • стебла полину— 2 штуки
  • петрушка— 2 штуки
  • Зелена цибуля— 8 штук
  • дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
1. Розігріти духовку до 180 градусів. Обваляти шматочки французького багета в часниковому маслі. Випікати на аркуші для випічки до хрусткої скоринки, приблизно 15-20 хвилин.

2. Крупно порубати салат і зелень.

3. Змішати гірчицю з оливковою олією сіллю і перцем. Заправити цим соусом салат. Посипати шматочками французької булки.

Подібні рецепти

Французький курячий салат

Французький картопляний салат

Рецепт приготування французького курячого салату зі стручкової квасолею. опис приготування: 1. Відварити зелену квасолю в киплячій воді до м'якості, близько 3 хвилин. Відразу ж промити холодною водою і нарізати по діагоналі. 2. У невеликому посуді змішати майонез, гірчицю і добре перемішати. 3...

Французький сільський салат

Французький сільський салат

Салат дуже незвичайний: поєднує в собі і фрукти, і овочі, і гостренькі заправку. Проте він досить легкий і дуже смачний. Всім раджу приготувати цей салатик. опис приготування: Рецепт цього салату традиційний, тому щось міняти або доповнювати не рекомендую. Дуже раджу приготувати і спробувати ц...

Французький заварний крем

Французький заварний крем

Класичний крем для десертів, приготований з яєчних жовтків, цукру і молока. Часто в крем додають ваніль, щоб надати чудовий аромат. опис приготування: 1. У каструльці нагріти молоко з додаванням 1 столової ложки ванільного екстракту. 2. Збити яєчні жовтки і цукор. 3. Повільно влити кипляче мол...

Французький Мартіні

Французький Мартіні

Рецепт приготування вкрай вишуканого алкогольного напою, улюбленого в усьому світі, приготованого в кращих традиціях Франції. опис приготування: міцність горілки, аромат малинового лікеру і свіжий ананасовий сік складають основу шарму даного коктейлю. побачивши, як цей красивий напій виливаєть...

Французький цибульний гарнір

Французький цибульний гарнір

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...