Рецепт Соус «Цезар»
Рецепт приготування соусу до популярного ресторанного страви салату Цезар. Правильно приготовлений соус до салату Цезар — це запорука успіху всього салату. розповідаю, як приготувати смачний соус.
опис приготування:
Цезар — салат досить простий у приготуванні, проте приготувати цезар в домашніх умовах таким же смачним, як в ресторані, досить складно. головний секрет — це соус до салату цезар, який і робить салат таким смачним і, отже, популярним.
Що ж, відкрию вам секрет і розповім, як соус для салату цезар (правильніше називати його дресінгом для салату цезар, тому що соус, з точки зору кулінарії, це трохи інше) готують шеф-кухаря в ресторанах.
Якщо зробите все за цим рецептом — салат Цезар, благодаря приготовленному соусу, вийде незрівнянним. хай щастить!
- файл ančousa— 3-4 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- жовток яєчний— 2 штуки
- лимон— 1 штука
- Дижонская гірчиця— 1-2 Ст. ложок
- оцет— 2 чайних ложки
- Оливкова олія— 1 Склянка
- Твердий сир— 1/4 склянки
- сіль, перець— — За смаком
Беремо глибоку миску, в которой будем готовить соус. Кладем в нее анчоусы.
При помощи задней стороны ложки или вилки измельчаем анчоусов до пастообразного состояния.
додаємо подрібнений (я пропускаю через давилку) часник і 2 жовтка.
Додаємо лимонний сік і гірчицю.
додаємо оцет (я использовал бальзамический, но подойдет любой пищевой) и при помощи венчика взбиваем все до однородности.
Тонкой струйкой начинаем вводить масло, продолжая взбивать венчиком.
Оливкова олія лучше вводить не все сразу, а порціями. Добавили часть, взбили до однородности, если нужную густоту соус не обрел — добавляем еще масло.
Вводим масло тонкой струйкой, продовжуючи збивати, доти, пока соус не приобретет нужную густоту.
Отже, допустимо, соус стал именно той густоты, яка вам потрібна. Прекращаем взбивать.
додаємо сіль, перець і сир. гарненько перемішуємо.
соус готовий. Осталось его охладить (я ставлю в холодильник хотя бы на полчасика), после чего соусом можно заправлять салат цезарь. Смачного!
Подібні рецепти
Смузі з ківі для схуднення
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...