Рецепт Соус з сушених грибів

Рецепт Соус з сушених грибів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
грибний соус — універсальне блюдо. В тому сенсі, що його можна подавати практично до будь-якого іншого страви. Тут я викладу рецепт приготування соусу з сушених грибів з фото.

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування соусу з сушених грибів. Його ще називають грибним соусом по-французьки. Для приготування задіємо кухонну плиту і блендер.

  • гриби печериці— 400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • стебла селери— 150-200 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сухі гриби— 10-15 грам
  • Сухе біле вино— 200-250 грам
  • сіль— За смаком
  • вода— 125 мілілітрів
  • Вершкове масло— 30 грам
Соус з сушених грибів - фото крок 1 Ми залишаємо сушені гриби замочують в кип'яченій воді. Гриби будуть постояти, поки ми не підготуємо інші інгредієнти соусу.

Соус з сушених грибів - фото крок 2 Чистимо цибулю від шкірки. Нарізаємо дрібними кубиками. Перекладаємо його в миску.

Соус з сушених грибів - фото крок 3 Чистимо часник і подрібнюємо його.

Соус з сушених грибів - фото крок 4 підготуємо селера. Так як нам потрібен тільки стебло, очищаємо його від кореня і листя. Промиваємо зелень в холодній воді, і ріжемо на дрібні шматочки.

Соус з сушених грибів - фото крок 5 Нарізаємо печериці якомога тонше.

Соус з сушених грибів - фото крок 6 готуємо сковорідку. Наливаємо на неї рослинне масло, розігріваємо. висипаємо селера, часник, цибуля на сковорідку. Тушкуємо овочі протягом 5-7 хвилин.

Соус з сушених грибів - фото крок 7 Тепер скидаємо все зі сковорідки в миску, додаємо воду, в якій замочували гриби, вино, воду, сіль і вершкове масло. Включаємо блендер і збиваємо масу, поки вона не стане нагадувати пюре.

Соус з сушених грибів - фото крок 8 Ще раз розігріваємо сковороду. Сипем в неї гриби, смажимо близько п'яти-восьми хвилин. Після додаємо їх в миску, ставимо її на вогонь і тушкуємо близько п'яти хвилин.

Подібні рецепти

Грибний соус із сушених грибів

Грібовніца з сушених грибів

Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...

Грибна ікра з сушених грибів

Грибна ікра з сушених грибів

багатьом відомо, що ікра буває не тільки рибної, але і овочевий. А я ж знаю рецепт грибної. Консистенція виходить дуже ніжною. Її ідеально подавати, намазуючи на хліб. уважно читайте! опис приготування: Якщо ви дізнаєтеся про те, як приготувати грибну ікру з сушених грибів, то у вас завжди буд...

Грибна локшина з сушених грибів

Грибна локшина з сушених грибів

Незвичайний суп з локшиною домашньої і локшиною з сушених грибів. Суп виходить дуже ароматним і по справжньому "; домашнім" . думаю, вам і вашим близьким обов'язково сподобається. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування грибної локшини з сушених грибів. грибна локшина + дом...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...

Грибний суп з сушених білих грибів

Грибний суп з сушених білих грибів

Поділюся сьогодні з вами цікавим рецептом приготування грибного супу з сушених білих грибів. Виходить дуже цікаве перша страва, ніжне, з горіховим присмаком і грибним приголомшливим ароматом! опис приготування: З таким цікавим, але в той же час простим рецептом грибного супу з сушених білих гр...