Рецепт Вершкова паста з помідорами і квасолею

Рецепт Вершкова паста з помідорами і квасолею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо.

опис приготування:

Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. При бажанні ви можете замінити квасоля м'ясом.

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середня цибулина— 1 штука
  • червоний перець— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • часнику— 3 зубчики(середніх)
  • меленого порошку чилі— 1 Ст. ложка
  • меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • меленого кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • пасти— 480 грам
  • банку помідорів кубиками— 1 штука(900 г)
  • банку чорної квасолі— 1 штука(900 г)
  • контейнер грецького йогурту— 1 штука(200 г)
  • koriandra— 2 Ст. ложки
  • авокадо— 1 штука(по бажанню)
Вершкова паста з помідорами і квасолею - фото крок 1 1. Дрібно нарізати цибулю і болгарський перець. Пропустити часник через прес, щоб вийшла приблизно 1 столова ложка часнику. Нарізати авокадо кубиками, якщо ви його використовуєте. Розігріти оливкову олію у великій сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні. Додати цибулю, перець і ½ чайної ложки солі. Смажити до тих пір, поки цибуля не почне набувати коричневий колір, близько 5 хвилин. Додати часник, порошок чилі, кмин, кайенскийперець і смажити до появи аромату, близько 30 секунд.

Вершкова паста з помідорами і квасолею - фото крок 2 2. Додати пасту, нарізані помідори з соком, воду і квасоля. Накрити сковороду кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і тушкувати, періодично помішуючи, доти, поки паста не стане м'якою, приблизно 20 хвилин.

Вершкова паста з помідорами і квасолею - фото крок 3 3. У невеликій мисці змішати близько половини киплячій суміші в сковороді з грецьким йогуртом. Вилити отриману суміш в пасту. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні до підігріву 2-3 хвилини. Якщо соус занадто рідкий, гасити його додатково кілька хвилин. Посипати блюдо коріандром і прикрасити скибочками авокадо при бажанні. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Вершкова паста з горошком

Вершкова помадка «Червоний Жовтень»

Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...

Вершкова паста з селерою

Вершкова паста з селерою

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...

Вершкова паста з шинкою

Вершкова паста з шинкою

Рецепт вершкової пасти з шинкою кожна італійська домогосподарка знає як "; отче наш ";. це — одне з базових страв італійської кухні, які одночасно і смачні, і прості в приготуванні. опис приготування: цікаво, що в Італії вершкова паста з шинкою подається не як основне блюдо, а як перше. Тобто,...

Вершкова крупа з чилі

Вершкова крупа з чилі

Рецепт приготування запеченої крупи з сиром Монтерей Джек, вершковим сиром, перцем чилі і паприкою. опис приготування: Крупа має незвичайний пікантно-вершковий смак. Її добре подавати з соковитим біфштексом або яловичими реберцями. крупи— 1 Склянка води— 4 склянки солі— 1/2 чайних ложки сир...

Вершкова курка з тархуном

Вершкова курка з тархуном

Пропоную вашій увазі оригінальне блюдо, яке вам не подадуть ні в одному ресторані — вершкова курка з тархуном. Чистий кулінарна імпровізація, що дала феноменальний результат. раджу! опис приготування: Вершкова курка з тархуном — страва, як я вже казала, дуже неординарне і несподіване. Просто з...