Рецепт Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт Яловича печінка з червоною цибулею
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс.

кількість порцій: 4
  • govyazhyey печінки— 800 грам
  • червоні цибулини— 2 штуки
  • невелика варений буряк— 1 штука
  • вершкового масла— 100 грам
  • білого винного оцту— 1 Ст. ложка
  • лимон— 1 штука
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Яловича печінка з червоною цибулею - фото крок 1 цибулю почистити. 1 цибулину порізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 С.Л. нагрітого вершкового масла на середньому вогні. 20 хв. поперчити, посолити, додати оцет і готувати, поки об'єм не зменшиться в 2 рази. залити 100 мл. води і готувати на середньому вогні, поки обсяг на чверть не зменшиться.

Яловича печінка з червоною цибулею - фото крок 2 Буряк порізати середніми шматочками. Половину подрібненої буряка додати до цибулевої суміші, закип'ятити. Прибрати з вогню, трохи остудити, потім подрібнити в пюре (в блендері).

Яловича печінка з червоною цибулею - фото крок 3 Пюре додати назад в сотейник, додати 2/3 залишився вершкового масла і залишилася буряк. закип'ятити, прибрати з вогню.

Яловича печінка з червоною цибулею - фото крок 4 Частину, що залишилася цибулину дрібно порізати. Зняти з лимона цедру. Обсмажити цибулю і цедру в маслі, що залишилося, 6 хв.

Яловича печінка з червоною цибулею - фото крок 5 печінка промити, видалити плівку. Порізати тонкими шматочками, злегка відбити.

Яловича печінка з червоною цибулею - фото крок 6 приправити сіллю, перцем і обсмажити в сковороді з лимонно-цибулевої сумішшю, по 3 хв. з кожного боку. Розкласти по порціях і відразу ж подати з буряковим соусом.

Подібні рецепти

Яловича печінка по-швидкому

Яловича печінка відварна

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...

Яловича печінка з картоплею

Яловича печінка з картоплею

Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...

Яловича вирізка в грибному соусі

Яловича вирізка в грибному соусі

Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...