Рецепт Яловича печінка з червоною цибулею
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс.
кількість порцій: 4
- govyazhyey печінки— 800 грам
- червоні цибулини— 2 штуки
- невелика варений буряк— 1 штука
- вершкового масла— 100 грам
- білого винного оцту— 1 Ст. ложка
- лимон— 1 штука
- сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Буряк порізати середніми шматочками. Половину подрібненої буряка додати до цибулевої суміші, закип'ятити. Прибрати з вогню, трохи остудити, потім подрібнити в пюре (в блендері).
Пюре додати назад в сотейник, додати 2/3 залишився вершкового масла і залишилася буряк. закип'ятити, прибрати з вогню.
Частину, що залишилася цибулину дрібно порізати. Зняти з лимона цедру. Обсмажити цибулю і цедру в маслі, що залишилося, 6 хв.
печінка промити, видалити плівку. Порізати тонкими шматочками, злегка відбити.
приправити сіллю, перцем і обсмажити в сковороді з лимонно-цибулевої сумішшю, по 3 хв. з кожного боку. Розкласти по порціях і відразу ж подати з буряковим соусом.
Подібні рецепти
Яловича печінка відварна
кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...
Яловича печінка з картоплею
Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...