Рецепт Гомілка куряча в духовці

Рецепт Гомілка куряча в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясні страви найчастіше готують на обід або вечерю. Запечені в духовці гомілки підійдуть для того, щоб нагодувати велику компанію людей. Завдяки соусу гомілки виходять дуже соковитими і ніжними.

опис приготування:

Якщо ви хочете приготувати смачну і соковиту курочку, то запікайте її в вершковому соусі в духовці. Завдяки такій великій кількості спецій, страва набуває насичений смак і незрівнянний аромат. Щоб дізнатися, як приготувати гомілку курячу в духовці, прочитайте цей рецепт.

  • Курині ніжки— 6 штук
  • вершки 23%  — 120 мілілітрів
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • цукор— 1 щіпка
  • мелена паприка— 1 Ст. ложка
  • Перець чорний мелений— 1 Ст. ложка
  • перець кайенский— 1 Ст. ложка
  • цибуля сушена— 1 Ст. ложка
  • часник сушений— 1 Ст. ложка
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • каррі— 2 Ст. ложки
Гомілка куряча в духовці - фото крок 1 Курячі гомілки вимийте під холодною проточною водою, обсушити їх паперовими рушниками. Видаліть залишки пір'я.

Гомілка куряча в духовці - фото крок 2 Приготуйте паніровці для гомілок. Для цього змішайте сіль, цукор, паприка, перці, цибуля, часник, куркуму і каррі, перемішайте і натріть цією сумішшю гомілки.

Гомілка куряча в духовці - фото крок 3 Влийте в чашу блендера вершки і майонез. Збийте все до однорідності занурювальним блендером.

Гомілка куряча в духовці - фото крок 4 Викладіть гомілки в паніровці з спецій в змащену олією форму. Заліт все сумішшю з майонезу і вершків. Розігрійте духовку до двохсот двадцяти градусів і запікайте тридцять хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована куряча грудинка

Куряча гомілка з картоплею в духовці

Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...

Солянка куряча

Солянка куряча

Солянка куряча - це надзвичайно смачний і ароматний суп, який варять з солоними огірками. Спочатку солянкою називали суп з кислої капусти і м'яса. Готується солянка досить легко. опис приготування: Як приготувати солянку курячу? Це перша страва відрізняється своєю універсальністю. Для його при...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...