Рецепт Французькі макарони

Рецепт Французькі макарони
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Макарони популярні не тільки в Італії, але і в принципі по всьому світу. У Франції їх люблять не менше, ніж на батьківщині, тому придумали чимало рецептів приготування цієї страви.

опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати французькі макарони, то просто прочитайте цей рецепт. Така вечеря сподобається кожному члену вашої родини. Нехитрий в приготуванні, він, до того ж, дуже ситний і смачний.

  • Макаронні вироби— 250 грам
  • Цибуля ріпчаста— 200 грам
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • шинка— 200 грам
  • печериці— 200 грам
  • крем— 100 грам(жирна)
французькі макарони - фото крок 1 У великій каструлі закип'ятіть воду, посоліть її за смаком, влийте рослинне масло, щоб макарони при варінні не склеїлися. Опустіть в киплячу воду макаронні "; гнізда ";, варіть стільки, скільки вказано на упаковці.

французькі макарони - фото крок 2 Поставте сковорідку на плиту на середній вогонь. розжарити її, влийте рослинне масло. Лучок нарубати квадратиками. Пасеруйте його на сковороді. Він повинен придбати приємний золотистий відтінок.

французькі макарони - фото крок 3 Шинку порізати кубиками. Печериці або ж будь-які свіжі гриби ретельно промийте і наріжте шматочками, щоб вони були такого ж розміру, як і шинка. Викладіть обидва інгредієнта на сковорідку, обсмажуйте разом з цибулею.

французькі макарони - фото крок 4 Тепер додайте в сковорідку сметанку, перемішайте інгредієнти. Зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте сковорідку кришкою. Залиште блюдо гаситися на дві-три хвилини. Потім відкрийте кришку, поперчіть і посоліть блюдо.

французькі макарони - фото крок 5 вимкніть вогонь, додайте в блюдо вимиту дрібно посічену зелень і пропущений через прес часничок. перемішайте, накрийте кришкою і дайте страві настоятися близько години.

Подібні рецепти

Французькі хрусткі корнішони

Макарони з підливою (оригінальний рецепт)

Рецепт заготовки огірків на зиму. маленькі, хрусткі і дуже смачні! опис приготування: 1. Закип'ятити оцет в каструлі з водою (кількість води рівне оцту), додавши гілочки чебрецю і тархуна. остудити рідина. 2. Промити невеликі огірочки під холодною водою, помістити в миску, посипати сіллю і від...

Французькі маффіни

Французькі маффіни

Рецепт приготування французьких мафінів з мускатним горіхом і корицею. опис приготування: Ці ароматні апетитні маффіни швидко і досить легко готуються і чудово підходять в якості страви на сніданок з чаєм, кави або молоком. розпушувача— 3 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі тости 2

Французькі тости 2

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...