Рецепт Французькі макарони
Макарони популярні не тільки в Італії, але і в принципі по всьому світу. У Франції їх люблять не менше, ніж на батьківщині, тому придумали чимало рецептів приготування цієї страви.
опис приготування:
Якщо ви хочете знати, як приготувати французькі макарони, то просто прочитайте цей рецепт. Така вечеря сподобається кожному члену вашої родини. Нехитрий в приготуванні, він, до того ж, дуже ситний і смачний.
- Макаронні вироби— 250 грам
- Цибуля ріпчаста— 200 грам
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- шинка— 200 грам
- печериці— 200 грам
- крем— 100 грам(жирна)
Поставте сковорідку на плиту на середній вогонь. розжарити її, влийте рослинне масло. Лучок нарубати квадратиками. Пасеруйте його на сковороді. Він повинен придбати приємний золотистий відтінок.
Шинку порізати кубиками. Печериці або ж будь-які свіжі гриби ретельно промийте і наріжте шматочками, щоб вони були такого ж розміру, як і шинка. Викладіть обидва інгредієнта на сковорідку, обсмажуйте разом з цибулею.
Тепер додайте в сковорідку сметанку, перемішайте інгредієнти. Зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте сковорідку кришкою. Залиште блюдо гаситися на дві-три хвилини. Потім відкрийте кришку, поперчіть і посоліть блюдо.
вимкніть вогонь, додайте в блюдо вимиту дрібно посічену зелень і пропущений через прес часничок. перемішайте, накрийте кришкою і дайте страві настоятися близько години.
Подібні рецепти
Макарони з підливою (оригінальний рецепт)
Рецепт заготовки огірків на зиму. маленькі, хрусткі і дуже смачні! опис приготування: 1. Закип'ятити оцет в каструлі з водою (кількість води рівне оцту), додавши гілочки чебрецю і тархуна. остудити рідина. 2. Промити невеликі огірочки під холодною водою, помістити в миску, посипати сіллю і від...
Французькі маффіни
Рецепт приготування французьких мафінів з мускатним горіхом і корицею. опис приготування: Ці ароматні апетитні маффіни швидко і досить легко готуються і чудово підходять в якості страви на сніданок з чаєм, кави або молоком. розпушувача— 3 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Французькі тости 2
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...