Рецепт Суп «Xarco» (смачний)

Рецепт Суп «Xarco» (смачний)
Кількість порцій: 6
Яскраво-червоний & Quot; Xarco" є, мабуть, найулюбленішим з перших страв в нашій родині. Сьогодні я розповім вам рецепт, який вже кілька поколінь передається в нашій родині з рук в руки.

опис приготування:

Перед подачею можна прикрасити готовий суп подрібненою петрушкою, яка додасть смак і аромат. Важливо знати, як приготувати суп "; Харчо" саме з м'ясом баранини, якщо ви хочете отримати той самий автентичний смак. Баранина додає супу густоту, свій особливий смак і унікальність. суп, приготований за цим рецептом, безсумнівно стане одним з ваших улюблених, адже ті, хто спробував його одного разу, вже не зможуть розлюбити його.

  • м'ясо баранини— 500 грам
  • Мал— 4 Ст. ложки
  • морква— 1 штука
  • вода— 2-2,5 L
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • томат— 125 мілілітрів
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • перець червоний— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Хміль-сунелі— За смаком
  • соус ткемалі— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • петрушка— За смаком
1 Спочатку необхідно нарізати м'ясо баранини невеликими шматочками

2 Цибуля, часник нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці.

3 Все це додаємо в каструлю разом з рослинним маслом і спеціями.

4 М'ясо скроплюємо оцтом, добре перемішуємо і обсмажуємо прямо в каструлі протягом 10 хвилин.

5 Заливаємо водою і даємо їй закипіти, після кипіння млоїмо на повільному вогні до готовності баранини

6 Коли м'ясо буде готове, додаємо в суп рис і варимо до напівготовності.

7 Додаємо соус "; Ткемалі" і томат, даємо супу закипіти.

8 для 15 хвилин до готовності додаємо дрібно нарізаний часник.

Подібні рецепти

Суп «Xarco» з чорносливом

Закуска з кольорової капусти

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп "; Харчо" з чорносливом. Вперше я спробувала його в ресторані. враження незабутнє! Це незвичайне блюдо є дуже смачним варіантом обіду. опис приготування: Даний супчик готується з м'ясом. Як правило, я використовую для приготування свіжу яловичи...

«Xarco» класичний з куркою

«Xarco» класичний з куркою

Невід'ємний інгредієнт цієї страви грузинської кухні - це волоські горіхи. А ось класичні складові: яловичину і рис можна замінити. розповім, як приготувати «Харчо» класичний з куркою. опис приготування: Сьогодні дуже часто класичні інгредієнти замінюють більш доступними або менш дорогими. Змі...

Xarco Zimu

Xarco Zimu

Харчо - це не тільки густий грузинський суп, але ще дуже смачна заготівля з томатів, зелений, часнику і волоських горіхів. З такою заправкою виходять самі наваристі і ароматні супи! опис приготування: Докладніше, як приготувати харчо на зиму, я розповім нижче. За бажанням в харчо можна додати ...

Xarco ткемалі

Xarco ткемалі

Любіть традиційні грузинські страви? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати суп харчо з ткемалі за оригінальним рецептом. обіцяю, ви залишитеся задоволені. поїхали! опис приготування: Xarco ткемалі — відмінний варіант вечері для великої родини. Суп виходить...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...