Рецепти muscleman.com.ua

Соус марінара

Соус марінара

Рецепт приготування соусу марінара (сальса Маринара). кількість порцій: 10 оливкова олія— 5-6 Ст. ложок часник— 2 зубчики(порезаний) помідори— 450 грам(подрібнені в пюре) петрушка— 3 Ст. ложки(подрібнена) листя орегано— 2 Ст. ложки(подрібнені) сіль, перець— 1 штука Розігріти сотейник на се...

Гранатовий сік

Гранатовий сік

Чи не найкорисніший для організму напій на планеті — Гранатовий сік. Покупної гранатовий сік часто псують консервантами, тому розповім, як приготувати сік зі свіжих гранатів. опис приготування: Гранатовий сік в домашніх умовах можна приготувати таким чином: 1. Кожен плід моєму і розрізаємо на ...

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Рецепт приготування гарячого білого шоколаду з молоком, вершками, свіжою полуницею і сердечками зі збитих вершків. кількість порцій: 4 свіжої полуниці— 450 грам лимонного соку— 1 Ст. ложка молока— 3 склянки(750 мл) жирних вершків— 1 Склянка(250 мл) білого шоколаду— 1/4 склянки жирні вершки для ...

Стейк з брюссельською капустою і мигдалем

Стейк з брюссельською капустою і мигдалем

Рецепт приготування яловичого стейка з брюссельською капустою, лимонним соком і підсмаженим мигдалем. опис приготування: Приправити стейк сіллю і меленим перцем. Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати м'ясо і готувати від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готовий ...

Глазуровані свинячі відбивні

Картопля з хрусткою скоринкою

Соковиті відбивні зі слідкувати-гострим смаком. Такі не соромно подавати навіть до святкового столу. Поділюся відмінним варіантом, як приготувати глазуровані свинячі відбивні. смачно, просто і цікаво. опис приготування: Для приготування підійде будь-яка частина свинячої тушки без кісток. Соков...

Сібас на сковороді

Сібас на сковороді

Сібас на сковороді — чудове легке блюдо, яке не тільки корисно, але і виглядає надзвичайно естетично і апетитно. Сибас — це смачна, насичена корисними елементами і не калорійна риба. опис приготування: Сібас - це морська риба, яку легко впізнати по білому щільному м'яса з трохи солодкуватим см...

Суп з гарбуза з куркою

Суп з гарбуза з куркою

Гарбузовий суп дуже незвичайний і дивовижний за смаком, якщо хто не пробував. Звичайно ж, найбільше такої суп сподобається тим, хто без розуму від гарбуза і будь-яких страв з неї. В будь-якому випадку — спробуйте! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування супу з гарбуза з курко...

Грибний суп з сиром

Грибний суп з сиром

Цей класичний рецепт грибного супу з сиром припаде до смаку всім тим, хто любить витонченість і простоту французької кухні. Адже по суті всі інгредієнти є в будь-якому будинку, а готується суп швидко! опис приготування: Якщо подивитеся на список інгредієнтів, то напевно відразу ж побіжите втіл...

Глазур для паски тягуча

Глазур для паски тягуча

Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом можна подати як закуску до пива, apperitivo, до м'яса або з м'яким сиром. Готується печиво легко і просто. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Печиво виходить розсипчастим, ніжним і смачним. Приготувати таке печиво можна з каррі, сухими прованськими трав...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...

Соус до тефтелі зі сметаною

Соус до тефтелі зі сметаною

Соус дуже смачний. Неймовірно сподобається дітям. У соусі немає овочів. Ви їх можете додавати за смаком, але соус смачний сам по собі і особливого доповнення не вимагає. опис приготування: Готуємо соус для тефтелей на основі томатного соку. Томатний сік— 500 мілілітрів розмарин— 1 Чайна лож...

Смузі з гарбуза

Смузі з гарбуза

З настанням осені хочеться продовжити яскраві і сонячні дні з допомогою не менш яскравою гарбуза. Готувати з неї можна багато страв, але сьогодні я пропоную вам зробити смачний і яскравий смузі. опис приготування: Смузі з гарбуза — насичений напій, який подарує масу вітамінів. За консистенцією...

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...

Сироп для бісквіта

Сироп для бісквіта

Щоб торт не вдався сухуватим на смак, бісквіти обов'язково потрібно обмазати сиропом. Готується він дуже легко всього лише з трьох компонентів: цукру, води і лимонного соку. зберігається близько 2-3 днів. опис приготування: Сироп для бісквіта можна приготувати буквально за 5-6 хвилин при наявн...

Горохове пюре з копченими реберцями

Горохове пюре з копченими реберцями

Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю. опис приготування: Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі с...

Шоколадний листковий торт

Шоколадний листковий торт

Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...

Скумбрія гарячого копчення в домашніх умовах

Скумбрія гарячого копчення в домашніх умовах

Пропоную ознайомиться з чудовим способом гарячого копчення скумбрії в домашніх умовах. Необхідно використовувати скороварку (мінімум на 10 літрів), так що подбайте про це заздалегідь. опис приготування: Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування скумбрії гарячого копчення в домашніх ум...

Гомілку індички відварна в мультиварці

Гомілку індички відварна в мультиварці

розповім, як приготувати гомілку індички відварну в мультиварці. Все дуже просто: відваріть, а потім підрум'яньте, щоб виглядало апетитно. Спробуйте самі і переконайтеся, як це смачно і легко! опис приготування: Рецепт приготування гомілки індички відвареної в мультиварці - для вас! гарантую, ...

Сніговик з сиру

Сніговик з сиру

Сніговик з сиру — дуже ефектний десерт для святкового новорічного столу, який напевно приведе в захват святкуючих діточок. Готується дуже просто! опис приготування: мабуть, жоден новорічний десерт у наших дітей або у дітей наших гостей не виробляє такого фурору, як сніговик з сиру. Особливо це...