Рецепт Свиняча корейка з травами

Рецепт Свиняча корейка з травами
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла.

опис приготування:

Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре.

  • безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг)
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки(плюс 1 чайна ложка)
  • гілочок розмарину— 6 штук
  • великих гілочок чебрецю— 8 штук
  • гілочок шавлії— 8 штук
  • гілочок чабера— 8 штук(по бажанню)
  • цибулини-шалот— 4 штуки
  • часнику— 2 Ст. ложки
  • гірчиці— 3 Ст. ложки
  • гірчиці— 2 чайних ложки(соус)
  • несолоного вершкового масла— 1 1/2 Ст. ложки(соус)
  • борошна— 1 1/2 Ст. ложки(соус)
Свиняча корейка з травами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в середньому положенні. Висушити свинину і приправити 1¾ чайної ложки солі і 1½ чайної ложки перцю. розігріти 1 столову ложку оливкової олії в широкій каструлі на середньому вогні. Обсмажити свинину з усіх боків і викласти на велике блюдо. Викласти половину всіх трав на деко.

Свиняча корейка з травами - фото крок 2 2. Перемішати дрібно нарізану цибулю-шалот, подрібнений часник, гірчицю і 1 столову ложку оливкової олії. Змастити свинину з усіх боків. Покласти поверх трав. Запікати в духовці 1 час.

Свиняча корейка з травами - фото крок 3 3. Посипати свинину залишилися травами і полити 1 чайною ложкою олії. Продовжувати випікати від 5 до 15 хвилин, поки м'ясної термометр не буде реєструвати температуру 60-63 ступеня. Викласти свинину на обробну дошку і дати охолонути від 15 до 25 хвилин. В цей час зробити соус. нагріти каструлю, де смажилася свинина, на середньому вогні. Додати вермут і гірчицю, довести до кипіння, помішуючи і зчищаючи жир, що залишився, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додати курячий бульйон і тушкувати 3 хвилини. Процідити суміш через дрібне сито. Якщо у вас вийде більше, ніж 1½ чашки, кип'ятити суміш до зменшення; якщо менше — додати води.

Свиняча корейка з травами - фото крок 4 4. Розтопити вершкове масло в середній каструлі на середньому вогні. Додати борошно і готувати, збиваючи, до блідо-золотистого кольору, близько 3 хвилин. Збити з вермутом і варити, поки соус трохи не загусне, близько 3 хвилин. Подавати нарізану свинячу корейку з приготовленим соусом.

Подібні рецепти

Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Білий суп з морепродуктами

Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...

Свиняча корейка зі сквошем

Свиняча корейка зі сквошем

Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським. опис приготування: Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепит...

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...

Свиняча корейка в соєвому клярі

Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...