Рецепт Фетучіні з вершково-грибним соусом
Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом.
опис приготування:
Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей же час можна відварити пасту, потім треба змішати всі інгредієнти. Ось вам і весь рецепт приготування. Подавайте пасту відразу ж після приготування. А ось соус можна зробити заздалегідь. А якщо зробили багато, тоді зберігайте в холодильнику і розігрійте перед подачею.
- печериці— 230 грам
- феттучині— 340 грам
- часник— 2 зубчики
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- борошно— 3 Ст. ложки
- бульйон— 1,5 склянки
- чебрець— 3 штуки
- шавлія— 1 Чайна ложка
- вершки— 0,5 склянки
- сіль, перець— За смаком
2. У сотейник викладіть вершкове масло і часник, сіль і зварної шов 2 хвилини на слабкому вогні.
3. Додайте в сотейник гриби, обсмажуйте всі 5-7 хвилин, щоб гриби подрумянились.
4. Після того як википіла вся рідина з грибів, додайте до них борошно і обсмажуйте ще 2-3 хвилини.
5. Залийте все овочевим бульйоном, гарненько перемішайте.
6. Додайте в сковороду чебрець, сушені спеції, сіль і перець.
7. Як тільки соус придбав густу консистенцію, влийте вершки.
8. Перемішайте гарненько і посоліть за смаком.
9. Викладіть готову пасту в сковороду до соусу і перемішайте, додайте свіжу петрушку.
10. Прогрійте пасту і подавайте відразу ж до столу.
Подібні рецепти
Тушкована капуста зі сметаною і рисом
У вас немає часу, щоб приготувати смачний і ситний вечеря? Пропоную простий рецепт, як приготувати італійську пасту фетучіні під сирним соусом "; Морней ";. Це просто і смачно! подобається всім! опис приготування: У цьому рецепті з'єдналася італійська паста феттуччіне і французький сирний соус...
Фетучіні з грибами під вершковим соусом
Фетучіні »називають італійську пасту. Вони являють собою не дуже широкі довгі макарони. Виглядають вони у вигляді скручених гнізд. опис приготування: Фетучіні подають з морепродуктами, з грибами, з м'ясом, з різними овочами та соусами. феттучині (або будь-які макарони) — 200 грам Телятина— ...
Фетучіні з лососем у вершковому соусі
Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...
Фетучіні з куркою і грибами
Любителям макаронів і італійської кухні присвячується цей рецепт. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати фетучіні з куркою і грибами. Апетитне і нескладне в приготуванні блюдо, гідне меню ресторану. опис приготування: пасту варимо, гриби з філе обсмажуємо і тушкуємо в соусі. Потім викладаємо все на...
Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом
Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...