Рецепт Глазуровані свинячі відбивні

Рецепт Глазуровані свинячі відбивні
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Соковиті відбивні зі слідкувати-гострим смаком. Такі не соромно подавати навіть до святкового столу. Поділюся відмінним варіантом, як приготувати глазуровані свинячі відбивні. смачно, просто і цікаво.

опис приготування:

Для приготування підійде будь-яка частина свинячої тушки без кісток. Соковитість і красиву скориночку надає цукор, який під час обсмажування перетворюється в карамель. Саме завдяки цукровій глазурі відбивні залишаються соковитими. Подавайте їх до столу через пару хвилин після обсмажування.

  • Коричневий цукровий пісок— 1/4 склянки
  • Каєнський перець— 0,5 чайних ложки
  • часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
  • паприка— 0,5 чайних ложки
  • Сіль і мелений чорний перець— За смаком
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • свинячі відбивні— 4 штуки
Глазуровані свинячі відбивні - фото крок 1 1. У мисці змішайте цукровий пісок і все сухі спеції, сіль.

Глазуровані свинячі відбивні - фото крок 2 2. вимийте м'ясо, витріть його серветками і натріть приготовленої сумішшю з спецій.

Глазуровані свинячі відбивні - фото крок 3 3. У сковороді розігрійте пару ложок рослинного масла, викладіть свинячі відбивні.

Глазуровані свинячі відбивні - фото крок 4 4. Обсмажуйте відбивні на кожній стороні близько п'яти хвилин на середньому вогні.

Глазуровані свинячі відбивні - фото крок 5 5. Надішліть відбивні в розігріту до 170 градусів духовку і запікайте 5-7 хвилин.

Глазуровані свинячі відбивні - фото крок 6 6. Перед подачею на стіл занурте відбивні в глазур, що вийшла при запіканні. Смачного!

Подібні рецепти

Глазуровані курячі гомілки

Паста з tryufelem

В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону "; Махеев' ";. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікан...

Глазуровані пастернак і морква

Глазуровані пастернак і морква

Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...

Глазуровані тофу і моркву

Глазуровані тофу і моркву

Рецепт приготування печені з тофу, моркви і цибулі в глазурі з соєвого соусу. опис приготування: розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити олію, соєвий соус і 1 чайну ложку солі. Додати моркву, перемішати. використовуючи шумовку, викласти моркву на деко. Зру...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Яловичі відбивні

Яловичі відбивні

бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно! опис приготування: Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек ...