Рецепт Стейк з брюссельською капустою і мигдалем

Рецепт Стейк з брюссельською капустою і мигдалем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування яловичого стейка з брюссельською капустою, лимонним соком і підсмаженим мигдалем.


опис приготування:

Приправити стейк сіллю і меленим перцем. Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати м'ясо і готувати від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готовий стейк на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати трохи постояти перед нарізкою.

Зменшити вогонь до середнього і розтопити масло. Додати брюссельську капусту і приправити сіллю і перцем. Смажити до готовності, від 3 до 5 хвилин. Зняти з вогню і додати мигдаль і лимонний сік. Подавати яловичий стейк з брюссельською капустою.


  • яловичий стейк— 650 грам
  • масла— 2 Ст. ложки
  • брюссельської капусти— 450 грам
  • поджаренного измельченного миндаля— 1/4 склянки
  • свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки
Приправити стейк сіллю і меленим перцем. Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати м'ясо і готувати від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готовий стейк на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою і дати трохи постояти перед нарізкою.

Зменшити вогонь до середнього і розтопити масло. Додати брюссельську капусту і приправити сіллю і перцем. Смажити до готовності, від 3 до 5 хвилин. Зняти з вогню і додати мигдаль і лимонний сік. Подавати яловичий стейк з брюссельською капустою.


Подібні рецепти

Доходи від малиною і мигдалем

Ароматна качка з брюссельською капустою

Рецепт приготування фінансів - маленьких французьких бісквітних кексів. Порадуйте свою другу половинку в День закоханих! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити міні-форми для кексів олією. Нагріти масло в невеликій каструлі на слабкому вогні, часто помішуючи, до золотис...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Фруктові тістечка з мигдалем

Фруктові тістечка з мигдалем

Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою

Рецепт приготування гранола з вівсяних пластівців, мигдалю, кокосової стружки, паростків пшениці, меду, екстракту ванілі і суміші сухофруктів. опис приготування: Гранола дуже зручна закуска, і в запеченому вигляді її можна завжди мати під рукою. За цим рецептом у вас вийде від 12 до 16 батончи...

Шоколадне безе з мигдалем

Шоколадне безе з мигдалем

Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...