Рецепт Сироп для бісквіта

Рецепт Сироп для бісквіта
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв.
Щоб торт не вдався сухуватим на смак, бісквіти обов'язково потрібно обмазати сиропом. Готується він дуже легко всього лише з трьох компонентів: цукру, води і лимонного соку. зберігається близько 2-3 днів.

опис приготування:

Сироп для бісквіта можна приготувати буквально за 5-6 хвилин при наявності всіх інгредієнтів. Він виходить не дуже тягучим, але і не рідким. Щоб цукор знову НЕ скам'янів при нагріванні і змішуванні з водою, обов'язково додавайте кислоту: лимонний сік, лимонну кислоту або яблучний оцет.


  • Цукровий пісок— 130 грам
  • вода— 60 мілілітрів
  • Лимонний сік— 0,5 чайних ложки
Сироп для бісквіта - фото крок 1 Підготуйте зазначені продукти. Лимон можна замінити концентрованим лимонним соком.

Сироп для бісквіта - фото крок 2 Всипте цукровий пісок в ємність з антипригарним дном: бойлер, ківш, каструлю і т.д. Вичавіть лимонний сік. Так як цукор на сьогоднішній день продається з добавками, то додавання кислоти — обов'язкове, інакше цукор знову закарамелізіруется!

Сироп для бісквіта - фото крок 3 Влийте теплу воду і помістіть ємність на плиту. Не міняйте кількість інгредієнтів, так як отримаєте або рідкий сироп, або карамель, яка моментально загусне. Помістіть ємність на плиту, включаючи середній нагрів. При сильному нагріванні сироп швидко придбає коричневий відтінок, при слабкому — довго буде варитися. Оптимальний варіант — рідина повинна покритися великими білими бульбашками. Томіть її близько 4-5 хвилин, час від часу перемішуючи силіконової лопаткою або ложкою. Пам'ятайте, що сироп дуже гарячий і може обпалити!

Сироп для бісквіта - фото крок 4 Як тільки він почне набувати легкий карамельний відтінок — вимкніть нагрів. Перелийте приготований сироп в піалу або креманку, соусник. злегка остудіть, але пам'ятайте, що при охолодженні він стане ще густішою. Потім використовуйте його за призначенням — просочіть розрізані бісквіти і залиште на 20-30 хвилин.

Подібні рецепти

Сироп для просочення торта

Цукровий сироп для просочення бісквіта

Секретна соковитості biskvitnogo торт (і не тільки) складається в просочуванні. смачний крем, коржі, прикраси - це важливо, але і не варто забувати про сиропі. розповім, як приготувати сироп для просочення торта. опис приготування: Є безліч варіацій приготування сиропу. Можна зробити кавовий, ...

Сироп з апельсинів

Сироп з апельсинів

Вам захотілося здивувати друзів чимось простим, але в той же час екстравагантним? можна приготувати, наприклад, коктейлі. А які коктейлі без сиропу? дивіться, як приготувати сироп з апельсинів будинку. опис приготування: Перед вами ексклюзивний рецепт сиропу з апельсинів, який є невід'ємною ча...

Сироп з мандаринів

Сироп з мандаринів

Ділюся рецептом ароматного сиропу. Взимку самий сезон мандаринів, тому саме час приготувати пару баночок смачного десерту. опис приготування: Докладніше, як приготувати сироп з мандаринів, я розповім нижче. Для цього рецепта вибирайте маленькі мандарини (наприклад, сорт «Медівка»), навіть із с...

Сироп шалфея

Сироп шалфея

З рецепта ви дізнаєтеся, как приготовить сироп из шалфея с медом, который поможет устранить кашель хронического характера и в форме приступов. Убирает боли в горле. Средство очень эффективное и вкусное. опис приготування: Ниже рассказано, как приготовить сироп шалфея – простое средство для бор...

Сироп marakuji

Сироп marakuji

Маракуйя - дивовижний екзотичний фрукт, який прийшов до нас з Бразилії. На ринках цей фрукт зустрінеш не часто, якщо знайшли такий, то пропоную спробувати, як приготувати сироп з маракуї. опис приготування: Такий сироп можна використовувати для приготування морозива, суфле, для алкогольних і б...