Рецепт Суп-пюре з грибами
Ніжний і ароматний суп-пюре з грибами подобається багатьом. Люблять його і в нашій родині. Хочу поділитися рецептом приготування нашого улюбленого супчика з грибами.
опис приготування:
Овочі і гриби треба згасити, потім зробити бульйон і все проварити. Кожну порцію супу-пюре з печериць прикрасьте смаженими грибами і окремо подайте грінки. Смачного!
- печериці свіжі— 600 грам
- борошно— 2 Ст. ложки
- молоко— 4 склянки
- вода, бульйон або овочевий відвар— 1 Склянка
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
- зелень— За смаком
- яйця (жовтки) — 2 штуки
- вершки— 1 Склянка
Морква розрізати на кілька великих шматків, цибулину очистіть і разом з грибами складіть в каструлю. Додайте столову ложку масла і бульйон і тушкуйте поз закритою кришкою 40 хвилин на слабкому вогні.
молоко закип'ятити. В окремій каструлі розтопіть 2 ложки олії.
помішуючи, додайте до масла борошно.
Злегка обсмажте борошно з маслом.
Потім влийте гаряче молоко.
Вийміть з каструлі цибулю і моркву, влийте молочну суміш, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
Потім поверніть моркву і цибулю в суп і за допомогою блендера зробіть однорідну масу.
Потім в окремому посуді збийте жовтки. вершки закип'ятіть.
Змішайте жовтки і вершки і розігрійте на слабкому вогні до загусання.
Потім процідіть суміш яєць і вершків.
Додайте її в суп і перемішайте.
Гриби для прикраси поріжте пластинками і обсмажити на сковороді.
Грінки можна взяти готові, а можна їх приготувати самостійно. Поріжте хліб кубиками і відправте на деку в духовку на 20 хвилин. Духовку розігрійте до 170 градусів.
Подібні рецепти
Гороховий суп класичний рецепт
Корисний і смачний суп з гречки з грибами. Люблю готувати його на вечерю, так як він виходить дуже легким і смачним. Спробуйте, рецепт для вас. опис приготування: Картопля ставимо варитися, а в цей час готуємо зажарку з цибулі і грибів. Потім відправляємо в каструлю до картоплі гречку і зажарк...
Вершковий суп з грибами
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...
Вершковий суп з грибами і селерою
Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...
Суп з індички з грибами і булгуром
Це легкий і ситний суп. Вариться він просто і швидко, без обсмажування і зайвого жиру. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Гомілку індички відмінно підходить для варіння супів. Бульйон виходить насиченим, міцним і ароматним. Однією гомілки вистачає на велику каструлю супу. Н...
Суп з курячих потрухів з грибами
Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...