Рецепти muscleman.com.ua

Стейк з бататом і петрушкою

Стейк з бататом і петрушкою

Рецепт приготування яловичого стека з солодкою картоплею, петрушкою і цибулею опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів з верхньої та нижньої стійками. У великій мисці перемішати солодка картопля, цибуля і 2 чайні ложки оливкової олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати овочі в...

Суп з судака

Суп з судака

Суп з судака — насолода для душі і для шлунка! Цей рецепт був привезений з подорожі до Фінляндії. Раджу вам його приготувати — суп з судака виходить дуже смачним, ситним і поживним. опис приготування: Суп з судака приготувати дуже легко! Вам допоможе цей простий рецепт приготування супу. Судак...

Гуляш з курки з грибами

Гуляш з курки з грибами

смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...

Глазурована морква з імбиром

Глазурована морква з імбиром

Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинов...

Яловичина на лушпиння подушці

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке ...

Сосиски в беконі і в майонезі «гірчичний» «маху»

Сосиски в беконі і в майонезі «гірчичний» «маху»

Чудеса за півгодини можливі, якщо це чудеса з майонезом "; маху ";. Готувати з цим майонезом одне задоволення, він збалансований за смаком і полегшує підготовку. опис приготування: Кетчуп і майонез торгової марки "; маху" — це просто знахідка для господинь, тому що вони якісні, збалансовані за...

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Суп з сочевиці і нуту

Суп з сочевиці і нуту

Іноді вегетаріанські страви можуть бути більш ситними, ніж звичайні. наприклад, цей рецепт супу. У ньому кілька бобових рослин і овочі, і здається, що він зварений на м'ясному бульйоні, але це не так. опис приготування: З покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати суп з сочевиц...

Печериці на шампурах

Печериці на шампурах

Ви збираєте на природу? Тоді подивіться як приготувати шампіньйони на шампурах — альтернативний варіант шашликів. Маринад для них дуже просто приготувати, а готову страву разюче смачне. опис приготування: Оскільки печериці непогано поєднуються з цибулею, можна зробити шашлик з ним. Для цього ц...

Соус до гарнірів з червоного шпинату

Соус до гарнірів з червоного шпинату

Чудовий соус до гарнірів з червоного шпинату для любителів гостренького. Соус з червоного шпинату з кокосом насичує і живить. Чудовий вихід для заміни м'яса в вашому раціоні. опис приготування: На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, я і сама більшу частину свого жит...

Грибний суп з печериць з вершками

Грибний суп з печериць з вершками

Пропоную Вашій увазі простий рецепт грибного супу з шампіньйонів з вершками. смачне, ситне і дуже ароматне блюдо вийде, адже тут крім грибів ще й бекон аромат додає! Спробуйте! опис приготування: Перед вами - рецепт, як приготувати грибний суп з печериць з вершками. смачне, ситне і надзвичайно...

Стейк «Риба меч»

Стейк «Риба меч»

Рецепт приготування страви з екзотичної риби на вечерю. Подається з картопляним пюре змішаним зі шпинатом і приправленим маслом білого трюфеля. опис приготування: приготування риби: 1. змішати паприку, часниковий порошок, сіль, каєнський перець, естрада, шавлія, чебрець і орегано. Нарізати риб...

Грибна солянка в мультиварці «Redmond»

Грибна солянка в мультиварці «Redmond»

Перед вами апетитний і досить простий варіант, як приготувати грибну солянку в мультиварці "; Редмонд ";. Це відмінний рецепт для повноцінного обіду всієї родини. опис приготування: 1. На дно чаші мультиварки викладіть вершкове масло, включите режим "; Жарка ";. 2. очистіть цибулину, наріжте ї...

Яловичина з беконом і прянощами

Яловичина з беконом і прянощами

Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, ...

Фруктовий лід «Мохіто»

Фруктовий лід «Мохіто»

освіжаючий десерт, який взбордріт в спекотний літній день кількість порцій: 3 вода— 225 мілілітрів вапно— 4 штуки(нам знадобиться 100 мл. соку) цукор коричневий— 90 грам м'ята— 50 грам м'ятний сироп— 2 Ст. ложки ром світлий— 50 грам цедра лайма— 2 Ст. ложки білок яєчний— 1 штука набір прод...

Шварцброт з квасом і висівками

Шварцброт з квасом і висівками

Це фантастично смачний хліб! Насичений і суперароматний! Він смачний і з молоком, і з шинкою, і з копченим салом, і з сіллю і зеленою цибулею, і ... Він смачний сам по собі, його можна просто із задоволенням їсти шматками. Зовсім не сухий, зовсім не вологий, дуже приємний м'якуш і чумна хрустка с...

Фуа-гра

Фуа-гра

Рецепт приготування французького паштету з печінки качки або гуски з білим вином. опис приготування: Фуа-гра від французького «Foie gras» означає «жирна печінка». Являє собою паштет, зроблений з печінки качки або гуски, яких спеціальним чином заздалегідь відгодовували. Фуа-гра є популярним і в...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Гороховий суп з гарбузом

Гороховий суп з гарбузом

Якщо вам потрібно швидко і смачно приготувати суп до обіду, то пропоную простий рецепт неймовірно смачного і корисного горохового супу з гарбузом. Суп виходить дуже смачним, ароматним і поживним. опис приготування: Рецепт приготування горохового супу з гарбузом настільки простий і швидкий, що ...

Шоколадний крамбл

Шоколадний крамбл

Шоколадний крамбл - вишукане і смачне блюдо. Воно стане чудовою прикрасою святкового столу або сімейного чаювання. Його насичений шоколадно-горіховий смак нікого не залишить байдужим. опис приготування: Шоколадний крамбл подавайте холодним до чаю, кави або іншому улюбленого напою. Виходить він...