Рецепт Гуляш з курки з грибами
смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі.
опис приготування:
Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки грибів і все це разом з густою підливкою створюють відчуття свята, навіть якщо блюдо приготовлено в звичайний вихідний день. Рецепт приготування гуляшу з курки з грибами досить простий, проте страва вийде як у маститого шеф-кухаря. готуйте, буде смачно!
- курячі стегна— 8 штук
- гриби— 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- Перець солодкий— 2 штуки
- часник— 4 зубчики
- Томатна паста— 4 Ст. ложки(або подрібнені помідори — 1 літр)
- Вино сухе біле— 300 мілілітрів
- сіль— 1 Ст. ложка(за смаком)
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- Перець чилі— 0,5 чайних ложки(за смаком)
- Лавровий лист— 2 штуки
- зелень петрушки— 50 грам
- чебрець— 2-3 штук(гілочки)
- Масло рослинне— 75 мілілітрів
Обсмажену курку викладаємо в окремий посуд.
У жирі, що залишився обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
Потім додаємо до нього очищений і дрібно нарізаний часник і обсмажуємо буквально 1 хвилину.
Тепер додаємо нарізану соломкою солодкий перець. обсмажуємо його 2-3 хвилини.
Додаємо крупно нарізані гриби і тушкуємо все разом до готовності грибів.
Коли гриби готові, наливаємо вино і помішуючи випаровуємо вино наполовину. додаємо спеції.
Викладаємо обсмажені шматки курки в гриби з овочами і заливаємо все розведеною в 1 літрі води томатною пастою. Додаємо сіль і доводимо наш гуляш до кипіння.
зменшуємо вогонь, прикриваємо гуляш кришкою і готуємо хвилин 35-45. хв 5 до кінця готування додайте зелень петрушки.
Подібні рецепти
Гуляш з курки з підливою
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з грибами і м'ясом
У цій страві вдало поєднуються м'ясо, гриби і томатна підлива. Готується воно легко і з звичних інгредієнтів. опис приготування: Вельми апетитне блюдо, яке приготувати дуже легко. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Жіночій половині людства, яка завжди худне, рекомендую до гуляшу свіжу...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...